ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Στη Λαπωνία ο Γιώργος Καράβας και η Ραφάελα Ψαρρού: Φωτογραφίες από το μαγικό τους ταξίδι

Advertisement

Τις απόλυτες χειμερινές διακοπές κάνει ο Γιώργος Καράβας μαζί με την σύζυγό του, Ραφαέλα Ψαρρού καθώς βρέθηκαν στην Λαπωνία, όπως έκαναν γνωστό από φωτογραφίες που ανήρτησαν.

Ο Γιώργος Καράβας και η Ραφαέλα Ψαρρού είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz και έχουν δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια, έχοντας αποκτήσει δύο παιδιά. Το πρώην μοντέλο, έγινε ιδιαίτερα γνωστό μέσα από την συμμετοχή του σε ρόλο coach στον διαγωνισμό ομορφιάς του GNTM.

Γιώργος Καράβας – Ραφαέλα Ψαρρού: Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες του ζευγαριού

Το ζευγάρι ταξίδεψε στη Φιλανδία μαζί με τα παιδιά του, και όπως βλέπουμε από τις παρακάτω φωτογραφίες που ανήρτησαν, επισκέφτηκαν τα χωριά από το Ροβανιέμι μέχρι το Oulo, είδαν ταράνδους, έκαναν βόλτα με το έλκηθρο και επισκέφτηκαν igloo.

Η Ραφαέλα Ψαρρού, μάλιστα εκμεταλλεύτηκε το εντυπωσιακό σκηνικό και ανήρτησε μία φωτογραφία στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει χωρίς ρούχα, μόνο με μία κουβέρτα έχοντας για φόντο ένα υπέροχο χιονισμένο τοπίο.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:

Στη Λαπωνία ο Γιώργος Καράβας και η Ραφάελα Ψαρρού: Φωτογραφίες από το μαγικό τους ταξίδι - Εικόνα 1

Στη Λαπωνία ο Γιώργος Καράβας και η Ραφάελα Ψαρρού: Φωτογραφίες από το μαγικό τους ταξίδι - Εικόνα 2

Στη Λαπωνία ο Γιώργος Καράβας και η Ραφάελα Ψαρρού: Φωτογραφίες από το μαγικό τους ταξίδι - Εικόνα 3

Στη Λαπωνία ο Γιώργος Καράβας και η Ραφάελα Ψαρρού: Φωτογραφίες από το μαγικό τους ταξίδι - Εικόνα 4

Στη Λαπωνία ο Γιώργος Καράβας και η Ραφάελα Ψαρρού: Φωτογραφίες από το μαγικό τους ταξίδι - Εικόνα 5 Στη Λαπωνία ο Γιώργος Καράβας και η Ραφάελα Ψαρρού: Φωτογραφίες από το μαγικό τους ταξίδι - Εικόνα 6

 

 

Advertisement