ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Λατινοπούλου ξαναχτυπά : Έξαλλος ο Γιάννης Πουλόπουλος: «Αποχωρώ από τη συζήτηση αυτή, πραγματικά με προσβάλει»

Advertisement

Έξω φρενών έγινε ο Γιάννης Πουλόπουλος στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα», με αφορμή την ανάρτηση της Αφροδίτης Λατινοπούλου, για τη διαφήμιση της Pantene με πρωταγωνιστές μέλη της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας.

Συγκεκριμένα, η Αφροδίτη Λατινοπούλου έγραψε: «Σκεφτείτε να ήταν η χώρα μας γεμάτη με πολίτες όπως οι πρωταγωνιστές της διαφήμισης της Pantene. Η Τουρκία θα είχε εισβάλει και θα έφτανε στο Σύνταγμα την ίδια ώρα που κάποιοι θα «έφτιαχναν τη φράντζα τους». Ευτυχώς όμως δεν είμαστε έτσι. Τροφή για σκέψη. #cancel_pantene».

Σκεφτείτε να ήταν η χώρα μας γεμάτη με πολίτες όπως οι πρωταγωνιστές της διαφήμισης της Pantene. Η Τουρκία θα είχε εισβάλει και θα έφτανε στο Σύνταγμα την ίδια ώρα που κάποιοι θα “έφτιαχναν τη φράντζα τους”.Ευτυχώς όμως δεν είμαστε έτσι.Τροφή για σκέψη.#cancel_pantene

— Latinopoulou (@latinopoulou) January 18, 2022

Με αφορμή την ανάρτηση της Αφροδίτης Λατινοπούλου στο Twitter, ο Γιάννης Πουλόπουλος βγήκε εκτός εαυτού λέγοντας στην Κατερίνα Καινούργιου πως θα αποχωρήσει από το πλατό.

«Πόσες φορές έχουν πει να καλέσουμε τη συγκεκριμένη και έχω πει όχι; Έχω ασκήσει βέτο η συγκεκριμένη κυρία -δεν λέγεται καν κυρία- που δεν θα πατήσει ποτέ το πόδι της και δεν θα φιλοξενηθεί στην εκπομπή», ανέφερε η παρουσιάστρια της εκπομπής ”Super Κατερίνα”, προσθέτοντας ότι «βγήκε ένας κλόουν που λέγεται Λατινοπούλου και έγραψε αυτά τα αίσχη».

«Θέλω να αποχωρήσω από τη συζήτηση αυτή γιατί πραγματικά με προσβάλει πάρα πολύ αυτό που βλέπω. Εγώ σε αυτή τη συζήτηση δεν θέλω να συμμετέχω, δεν συμφωνώ σε τίποτα με τη συγκεκριμένη κυρία. Υπάρχει άνθρωπος που σκέφτεται από αυτό το διαφημιστικό, ευτυχώς που η χώρα μας δεν είναι έτσι γιατί θα είχε μπει η Τουρκία; Αλήθεια; Αλήθεια το 2022 επιστρέφουμε 30 χρόνια πίσω;», είπε φανερά εκνευρισμένος ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Πηγή

Advertisement