ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Λευτέρης Πανταζής: «Μπορεί να έχω πάει και με πάνω από 4.000 γυναίκες»

Advertisement

Ο Λευτέρης Πανταζής, το βιντεοκλίπ με την Ασημίνα Ιγγλέζου και οι 4.000 γυναίκες


Άρωμα Σπαλιάρα θύμησε η ατάκα του Λευτέρη Πανταζή, ο οποίος σε συνέντευξή του στην Χρύσλα Γεωργακοπούλου του «Ευτυχείτε!» αποκάλυψε πως μπορεί να έχει «πάει» και με περισσότερες από 4.000 γυναίκες. Ο τραγουδιστής Λευτέρης Πανταζής είναι λάτρης του ωραίου φύλου και δεν το έχει αρνηθεί ποτέ.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για την περίφημη δήλωση Σπαλιάρα ότι έχει «πάει» με 4.000 γυναίκες, ο «βασιλιάς της νύχτας» Λευτέρης Πανταζής δηλώνει: «Εγώ μπορεί να έχω πάει με περισσότερες από 4.000. Αφού είμαι 40 χρόνια φίρμα, και με μία να πήγαινες την ημέρα…».

Ενώ για το πώς θα προλάβαινε μία την ημέρα, ο Πανταζής είπε κάνοντας χιούμορ: «Θα έρχονταν εκείνες στο καμαρίνι».

«Δεν θέλω να διαφημίζω με πόσες έχω πάει. Με όλες αυτές τις κυρίες που έχω πάει τις ευχαριστώ πολύ γιατί και αυτές πέρασαν καλά μαζί μου και εγώ πέρασα καλά». Πριν από λίγες μέρες μπήκε μέσα στο Survivor μία νέα παίκτρια η Ασημίνα Ιγγλέζου, η οποία έχει παίξει ένα video clip του Λευτέρη Πανταζή, το «Αγάπα Με».

 

 

Πώς έγινε αυτή η συνεργασία; «Ήμουν σε μία εκπομπή και ήταν εκεί μαζί με μία άλλη κοπέλα και μου έκανε εντύπωση το σώμα της. Κράτησα το τηλέφωνό της και μετά από ένα χρόνο, ενάμιση, ήρθε και έπαιξε. Είναι μαγκάκι στο Survivor τα καταφέρνει αλλά εμένα μου αρέσει η συμπατριώτισσά μου η Κάτια Ταραμπάνκο». Δείτε το βίντεοκλίπ με την Ασημίνα Ιγγλέζου.

 

 

Advertisement