ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

6 λόγοι για να λατρέψεις έναν Υδροχόο

Advertisement

Το μυαλό του είναι πολύ μπροστά, οι αντιδράσεις του είναι αψυχολόγητες, η ζωή του περιπετειώδης και ο ίδιος δεν υπάρχει περίπτωση να σε κάνει ποτέ να βαρεθείς! Οι Υδροχόοι είναι πλάσματα σπάνια και, μπορεί να σου ‘χει έρθει να τους κουτουλήσεις πολλές φορές επειδή έχουν ύφος χιλίων καρδιναλίων και ξεχειλίζουν σαρκασμό, αλλά

παραδέξου το: είναι μακράν οι πιο ενδιαφέροντες κι εκρηκτικοί άνθρωποι που ξέρεις.

Είναι συμπαθέστατος… απ’ την πρώτη ματιά

Είναι ο τύπος που θα σε κάνει να νιώσεις άνετα, αν μπεις στην παρέα του, αυτός που δεν θα σταματήσει να λέει αστεία, που θα σ’ ακούσει πολύ προσεκτικά κι ας μη σε ξέρει και θα σε κοιτάξει στα μάτια με καθαρό βλέμμα.

Είτε σε συμπαθήσει είτε σε φλερτάρει, το σίγουρο είναι ότι έχει τον τρόπο του να μπει στην καρδιά σου αμέσως μόλις γνωριστείτε.

Και, ταυτόχρονα, ο τέλειος φίλος

Ένα απ’ τα στοιχεία που κάνουν τον Υδροχόο τόσο ξεχωριστό είναι το γεγονός ότι είναι ίσως ο ιδανικότερος φίλος του ζωδιακού κύκλου.

Είναι απ’ τους ανθρώπους που έχουν πολλούς και καλούς φίλους και που μπορεί να κολλήσει με άτομα εντελώς διαφορετικά από εκείνον, γιατί είναι πολύ, πολύ ανοιχτόμυαλος.

Οι περισσότεροι Υδροχόοι είναι πνεύματα αντισυμβατικά κι ελεύθερα, γι΄ αυτό και μπορούν να δεχτούν οτιδήποτε από τους άλλους: ό,τι και να του πεις θα είναι δίπλα σου, ό,τι κι αν σου συμβαίνει μπορείς να το μοιραστείς.

Αν χρειάζεσαι την παρέα του, θα αναβάλει ό,τι κάνει και θα ‘ρθει να σε βρει κι όταν σε βρει, είναι απολύτως βέβαιο ότι θα περάσετε τέλεια.

Υδροχόος σημαίνει ελευθερία…

Είναι αντισυμβατικός, αιρετικός, καυστικός, αντικομφορμιστής και εκρηκτικός. Δεν μπαίνει σε καλούπια, δεν καταπίνει τίποτα αμάσητο και το μυαλό του επεξεργάζεται τα πάντα σε βάθος.

Μπορεί να νομίζεις ότι τον ξέρεις, αλλά πάντα θα κάνει κάτι εντελώς απρόβλεπτο και θα σοκάρει φίλους και γνωστούς.

Είναι φοβερά ανεξάρτητος και δεν ανέχεται την πίεση -πολλώ δε μάλλον την καταπίεση- και αγαπάει την απομόνωση.

Τα ‘χει βρει με τον εαυτό του και πατάει γερά στα πόδια του, γνωρίζοντας καλά πως κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός.

Το μυαλό του τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα

Δεν σταματάει να σκέφτεται κι αυτό καμιά φορά τον κάνει αντιπαθητικό, γιατί είτε δείχνει χαμένος στο διάστημα κι αδιάφορος απέναντι στην παρέα του, είτε κάνει καυστικά σχόλια και φοβερά διεισδυτικές παρατηρήσεις που φέρνουν σε αμηχανία τους συνδαιτημόνες του.

Είναι πνευματώδης, έχει πολύ χιούμορ και σκέφτεται με τρόπο φρέσκο κι εντελώς διαφορετικό απ’ του μέσου όρου. Θα μπορούσε να είναι εφευρέτης, σκηνοθέτης ή ζωγράφος που θα αναγνωριστεί 100 χρόνια μετά τον θάνατό του.

Είναι, πάντως, ο τύπος που μπορεί να μην σταματήσει να μιλάει –και παρ’ όλ’ αυτά να μην βαρεθείς ποτέ.

Μπορεί να είναι πεισματάρης και λίγο σνομπ, αλλά είναι το καλύτερο παιδί

Αν έχεις έναν Υδροχόο στη ζωή σου, τότε έχεις έναν άνθρωπο να βασιστείς.

Είναι φοβερά αφοσιωμένος σ’ αυτούς που αγαπά και ταυτόχρονα νοιάζεται αληθινά για τους συνανθρώπους του. Θα προσφέρει εθελοντική εργασία και θα χάσει τη βολή του προκειμένου να βελτιώσει τη ζωή των ανθρώπων που το έχουν ανάγκη.

Είναι φοβερός εpαστής…

Αν ξεπεράσεις την πρώτη (άντε, και τη δεύτερη φορά) που θα κάνεις σeξ μαζί του και θα τον νιώσεις κάπως σφιγμένο, ο Υδροχόος θα σε ανταμείψει και με το παραπάνω.

Είπαμε: είναι εκρηκτικός κι απρόβλεπτος. Έτσι, η εpωτική του ζωή είναι γεμάτη φαντασία, ακροβατικές στάσεις, σeξουαλικά σενάρια και sεx toys.

[mama365.gr]

 

Advertisement