ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Μάκης Τριανταφυλλόπουλος: «Ο Τσίπρας προσπάθησε να μιλήσει με τη Γεωργία» – Γιατί του ειπε «όχι»

Advertisement

Σε μία αποκάλυψη προχώρησε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος αναφορικά με τη συνέντευξη που του έδωσε η 24χρονη Γεωργία Μπίκα – Συγκεκριμένα ανέφερε πως ο Αλέξης Τσίπρας προσπάθησε να έρθει σε επικοινωνία με την κοπέλα

Ηιστορία του βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα στη Θεσσαλονίκη είναι μία υπόθεση που έχει σοκάρει αλλά κι έχει συγκινήσει το πανελλήνιο, με τις εξελίξεις να είναι ραγδαίες μετά και τη συνέντευξη που παραχώρησε η κοπέλα στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο. Σε αυτή τη συνέντευξη αναφέρθηκε ο γνωστός δημοσιογράφος, που βρέθηκε καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή του Alpha «Καλύτερα δεν γίνεται».

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε πως ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, προσπάθησε να έρθει σε επικοινωνία με την 24χρονη πριν από μερικές ημέρες αλλά η Γεωργία του είπε «όχι». «Θεωρώ λυπηρό, θλιβερό και απαράδεκτο ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αλέξης Τσίπρας δεν βγήκαν να στηρίξουν αυτό το πλάσμα. Έχουν βγει για ό,τι άλλο θέλεις και κάνουν δηλώσεις και γι αυτό το πλάσμα δεν βγήκαν να κάνουν δυο δηλώσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλλος.

Και συνέχισε: «Μάλιστα, έμαθα ότι προχθές ο Τσίπρας έβαλε τη συνεργάτιδά του να επικοινωνήσει με το περιβάλλον της Γεωργίας για να μιλήσει μαζί της. Αλλά από συστολή η Γεωργία είπε ‘΄ντρέπομαι, δεν είμαι σε καλή κατάσταση ψυχολογική για να μιλήσω”. Μα, να μιλήσεις με το παιδί; Αυτό είναι που σε ενδιαφέρει; Για να ακουστεί ότι την στήριξες; Βγες δημόσια στην κοινωνία! Τι φοβάσαι, το σάμαλι, τσιπς, κοκ, αναψυκτικά; Φυσικά, ο άλλος έχει την ευθύνη, που είναι πρωθυπουργός. Ο άλλος που είναι λαλίστατος, για τον covid, για τα εμβόλια, για καλό μας να μας σώσει… Βγες πες δυο λόγια κ. Μητσοτάκη γι αυτή την κοπέλα. Όχι μόνο γι αυτή, για τις γυναίκες».

Advertisement