ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Στα μαλακά ο δράστης: «Διαταραγμένη προσωπικότητα» ο δολοφόνος της 28χρονης Κωσταντίνας και του αδερφού της

Advertisement

Νέα στοιχεία για το διπλό φονικό στη Μακρινίτσα που έγινε τον περασμένο Απρίλιο έρχονται σχετικά με την ψυχική κατάσταση του δράστη.

Ολοκληρώθηκαν και προ μερικών ημερών διαβιβάστηκαν στον ανακριτή Βόλου, τα πορίσματα των δύο πραγματογνωμώνων του 32χρονου δολοφόνου της Μακρινίτσας. Οι πραγματογνώμονες διαπίστωσαν ότι έχει μερικό καταλογισμό της διπλής δολοφονίας της πρώην συζύγου του και μητέρα του παιδιού του, Κωνσταντίνας 28 χρονών και του 30χρονου αδελφού της Γιώργου, με φονικές μαχαιριές που είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο στις 5 Απριλίου 2021.

Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης Δημήτρη Βούλγαρη, ο δράστης της διπλής δολοφονίας είχε πολύ διαταραγμένη συνείδηση. «Ένας πραγματογνώμονας δεν μπορεί να ξέρει τη στιγμή της τέλεσης της πράξης πως ακριβώς ήταν ο δράστης, αλλά αναγνώρισαν ότι έχει διαταραγμένη προσωπικότητα και πολλά ψυχολογικά προβλήματα», επισήμανε ο συνήγορος.

Ο κ. Βούλγαρης επισήμανε ότι ο τεχνικός σύμβουλος που όρισαν οι γονείς των αδικοχαμένων αδελφών δεν κατέθεσε, μέχρι στιγμής, τεχνική έκθεση, παρότι είχε παραστεί στις συνεδρίες των πραγματογνωμόνων ενώ ο κατηγορούμενος δεν είχε τεχνικό σύμβουλο, διότι η υπεράσπιση είχε τα πιστοποιητικά του Κέντρου Ψυχικής Υγείας που βεβαιώνουν την κατάστασή του.

Σημειώνεται ότι το Δικαστήριο όρισε μετά από αίτημα της υπεράσπισης δύο πραγματογνώμονες και ο συνήγορος υπεράσπισης ανέφερε ότι και οι δύο δικαιώνουν τις θέσεις της, ότι ο δράστης αντιμετωπίζει ψυχική διαταραχή. Δηλαδή, ο 32χρονος έχει διαταραγμένη προσωπικότητα και σοβαρή ψυχική νόσο.

Ο δράστης της διπλής δολοφονίας στη Μακρινίτσα, εξακολουθεί να νοσηλεύεται με ισχυρή φαρμακευτική αγωγή στο Ψυχιατρικό Τμήμα των Φυλακών Κορυδαλλού. Πλέον, αναμένεται να κλείσει ο φάκελος και να σταλεί στην Εισαγγελία Εφετών, για κατηγορητήριο και να οριστεί δικάσιμος.

Πηγή

Advertisement