ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Η μαμά τράβηξε αυτή την συγκινητική εικόνα του μπαμπά με τα μωρά τους. Προσέξτε τα χέρια τους …

Advertisement

Αυτή η τρυφερή στιγμή ανάμεσα σε δύο πρόωρα δίδυμα και στον μπαμπά τους θα σας συγκινήσει..

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Κρίστιαν και η Κριστιάνα Ράσφορντ γεννήθηκαν έντεκα εβδομάδες πρόωρα και ζύγιζαν κάτω από ένα κιλό το καθένα.

Η μητέρα τους, Άνθεα, τράβηξε αρκετές φωτογραφίες στη προσπάθεια της να δώσει ελπίδα και σε άλλους γονείς πρόωρων μωρών.

Αλλά καμία από αυτές δεν ήταν τόσο συγκινητική όσο αυτή.. Η μαμά τράβηξε αυτή την συγκινητική εικόνα του μπαμπά με τα μωρά τους. Προσέξτε τα χέρια τους … - Εικόνα 1 Ο Κρίστιαν κρατά συνεχώς το χεράκι της αδελφής του χωρίς να το αφήνει ούτε για μια στιγμή, ενώ βρίσκονται πάνω στο στήθος του μπαμπά. Η μαμά τράβηξε αυτή την συγκινητική εικόνα του μπαμπά με τα μωρά τους. Προσέξτε τα χέρια τους … - Εικόνα 3 Η Άνθεα βιντεοσκόπησε την όμορφη στιγμή και δημοσίευσε το βίντεο στο λογαριασμό της στο Facebook. Χιλιάδες άνθρωποι έσπευσαν να της ευχηθούν. Η μαμά τράβηξε αυτή την συγκινητική εικόνα του μπαμπά με τα μωρά τους. Προσέξτε τα χέρια τους … - Εικόνα 5 «Είναι σαν να λέει στην αδερφή του «μη φοβάσαι, σε κρατάω», γράφει η περήφανη μαμά. Η μαμά τράβηξε αυτή την συγκινητική εικόνα του μπαμπά με τα μωρά τους. Προσέξτε τα χέρια τους … - Εικόνα 7 «Μοιράστηκα τις φωτογραφίες και το βίντεο γιατί πιστεύω ότι θα δώσουν ελπίδα σε όλους τους γονείς εκεί έξω που ανησυχούν για την υγεία των παιδιών τους».

Η μαμά τράβηξε αυτή την συγκινητική εικόνα του μπαμπά με τα μωρά τους. Προσέξτε τα χέρια τους … - Εικόνα 9

«Έψαχνα στο Google σαν τρελή αναζητώντας ελπίδα όταν μας είπαν ότι θα μπορούσαν να είναι πρόωρα. Για όλους τους γονείς που περνούν όσα περάσαμε και εμείς, είναι παρηγοριά να γνωρίζουν ότι τα δικά μας πρόωρα μωρά, σήμερα είναι υγιέστατα και γερά».

Δείτε το όμορφο βίντεο:

Πηγή

Advertisement