ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Μαρίνα Πατούλη: Η 1η ανάρτηση με τον Βλάσση Χολέβα στο Παρίσι και το κατάλευκο σύνολο που έκανε πάταγο

Advertisement

Μαρίνα Πατούλη – Βλάσσης Χολέβας: Ταξίδι για δύο στο Παρίσι

Σχεδόν ένα χρόνο μετά τον χωρισμό της από τον Γιώργο Πατούλη, η Μαρίνα Πατούλη φαίνεται ότι έχει γυρίσει για τα καλά σελίδα στη ζωή της.

Τον τελευταίο καιρό οι φήμες την θέλουν να βρίσκεται σε σχέση με τον Βλάση Χολέβα λόγω της συνεργασίας τους. Παρόλα αυτά, κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει τι πραγματικά συμβαίνει μεταξύ τους..

Οι δυο τους πολύ συχνά πλέον πραγματοποιούν κοινές εμφανίσεις ενώ μάλιστα το μεσημέρι της Πέμπτης η Μαρίνα Πατούλη προχώρησε και σε μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram, στην οποία την βλέπουμε να ποζάρει με τον Βλάση Χολέβα, φορώντας λευκό σύνολο, που αποπνέει κομψότητα και πολυτέλεια.

Οι δυο τους ταξίδεψαν στο Παρίσι εγκαινιάζοντας τη νέα τους συνεργασία. Σκοπός να διαλέξουν υφάσματα για τη νέα συλλογή ρούχων που θα φέρει την υπογραφή της Μαρίνας Πατούλη, ωστόσο, πολλοί είναι αυτοί που μιλούν και για ένα νέο ειδύλλιο!

Δείτε την ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη

«Συνεχίζουμε δυναμικά την περιήγηση μας για την προετοιμασία της νέας μας κολεξιόν Marina by Vlassi Holeva!» έγραψε χαρακτηριστικά η πρόεδρος της Unesco στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Πηγή

Advertisement