ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Μαυρίκιο Μαυρικίου και την Ιλάειρα Ζήση : «Φοβόμαστε για την ζωή μας, αλλάξαμε σπίτι»

Advertisement

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση σε συνέντευξή τους στο περιοδικό You, αποκάλυψαν ότι η ζωή τους δεν είναι μόνο αγκαλίτσες και φιλάκια, καθώς έχουν και εντάσεις που τις ξεπερνάνε με την βοήθεια δικού τους life coach.

Ερωτηθείς γιατί σταμάτησε να ασχολείται με το τραγούδι και ασχολήθηκε με τις θεατρικές παραγωγές, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου απάντησε «ένας λόγος ήταν γιατί ήθελα να δώσω βήμα και δουλειά στα νέα παιδιά που δεν ήθελαν να υποκύψουν σε ανήθικες, εκβιαστικές προτάσεις και απειλές και να μάθουν ότι δεν είναι υποχρεωμένα να κάτσουν σε κανέναν για να κάνουν καριέρα. Είμαι πολύ περήφανος για αυτό».

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση δέχονται απειλές

Και συμπληρώνει ο ίδος «από εκείνη την ημέρα έχουν γίνει κάποιες έμμεσες απειλές τηλεφωνικά, από κοινούς γνωστούς, για να με ενημερώσουν ότι εκείνος αισθάνεται ότι μιλάω για αυτόν. Μέσα στο μυαλό μας και εγώ και η γυναίκα μου νιώσαμε μια απειλή, για αυτό αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε σπίτι, να προσέχουμε, να κλειδώνουμε και να εγκαταστήσουμε κάμερες παντού, πράγματα που στο παρελθόν ούτε καν μας περνούσαν από το μυαλό».

Ο κόσμος στο πλευρό των Μαυρίκιου Μαυρικίου και Ιλάειρας Ζήση

Από την πλευρά της, η Ιλάειρα Ζήση επεσήμανε «έχουμε απευθυνθεί σε ιδιωτική εταιρεία security, γιατί αρχίσαμε να φοβόμαστε για την ζωή μας μετά από όλα αυτά. Όμως, σε όλο αυτό που περνάμε έχουμε κοντά μας τον κόσμο, από την πρώτη κιόλας μέρα που μιλήσαμε για τον έρωτά μας, όλοι μας άνοιξαν μια μεγάλη αγκαλιά που όσο περνάει ο καιρός μεγαλώνει περισσότερο…».

Advertisement