ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Μερικές από τις πιο μεγάλες Αποτυχίες που έχουν συμβεί σε Ραντεβού.

Advertisement

To να βγαίνεις με κάποιον είναι κάτι αρκετά δύσκολο. Έχει κανόνες, ρίσκο και αποτυχίες. Ξέρετε τι είναι πιο δύσκολο από το να είσαι σε μία σχέση; “Κανόνες”, που φτιάχνουν ή χαλάνε μία σχέση. Μερικές φορές κάνουμε κάποια λάθη χωρίς να το καταλαβαίνουμε. Γι’αυτό σκεφτήκαμε να σας δείξουμε κάποια από τα πιο συνηθισμένα λάθη που γίνονται σε μία σχέση που αν τα αποφύγετε είναι σίγουρο πως θα έχετε μία πιο χαρούμενη ζωή.

1. Γιατί κάποια κοpίτσια είναι πολύ ακριβά και κάποια αγόpια πολύ φτωχά! 7 από τις ΠΙΟ μεγάλες Αποτυχίες που έχουν συμβεί σε Ραντεβού. Η 2η είναι ότι Χειρότερο! - Εικόνα0 Δεν παίρνεις τα πάντα δωρεάν!

2. Μάλλον είχε ετοιμάσει και εκείνη μία έκπληξη! “Κάνεις ταξίδι 12 ωρών για να κάνεις έκπληξη στην κοπέλα σου και σε χωρίζει.” 7 από τις ΠΙΟ μεγάλες Αποτυχίες που έχουν συμβεί σε Ραντεβού. Η 2η είναι ότι Χειρότερο! - Εικόνα1 3. Όσες το λένε αυτό είναι οι πρώτες που θα παρατήσει ένας άντρας. “Χωρίς φίλτρα ή μακιγιάζ – #φυσικήομορφιά” 7 από τις ΠΙΟ μεγάλες Αποτυχίες που έχουν συμβεί σε Ραντεβού. Η 2η είναι ότι Χειρότερο! - Εικόνα2 4. Ύπουλοι άνθρωποι! – Γλυκιά μου, καλό δεν θα ήταν να βγάλουμε έξω τη γάτα; – Δεν υπάρχει πρόβλημα, του αρέσει να βλέπει. 7 από τις ΠΙΟ μεγάλες Αποτυχίες που έχουν συμβεί σε Ραντεβού. Η 2η είναι ότι Χειρότερο! - Εικόνα3 5. Αυτό ήταν μία έμμεση πρόκληση ή μας φάνηκε; “Γιατί δεν γυρίζουν μία ταινία στην οποία να φαίνεται τι γίνεται μετά το μεγάλο φιλί;” “Το κάνουν. Λέγεται ποpνό.” 7 από τις ΠΙΟ μεγάλες Αποτυχίες που έχουν συμβεί σε Ραντεβού. Η 2η είναι ότι Χειρότερο! - Εικόνα4 6. Μία σχέση έχει αυτά τα στάδια! Σύλληψη – Γέννηση – Ωρίμανση – Θάνατος 7 από τις ΠΙΟ μεγάλες Αποτυχίες που έχουν συμβεί σε Ραντεβού. Η 2η είναι ότι Χειρότερο! - Εικόνα5 7. Ας τον κρίνουμε από την θέση του χεριού του! Φίλος – Ανώμαλος – Αγόpι – Παρθένος 7 από τις ΠΙΟ μεγάλες Αποτυχίες που έχουν συμβεί σε Ραντεβού. Η 2η είναι ότι Χειρότερο! - Εικόνα6 Πηγή

Advertisement