ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Μένει με τον σύζυγο της σε μια σπηλιά. Απλά δείτε το εσωτερικό της!

Advertisement

Η Κάθι και ο σύζυγός της Ράντι αγόρασαν ένα μικρό κομμάτι Γη στην Αριζόνα. Το μοναδικό τους πρόβλημα; Δεν υπήρχε καθόλου χώρος για να χτίσουν το σπίτι τους γιατί η ιδιοκτησία τους ήταν εξαιρετικά κατηφορική.

Μια μέρα, η Κάθι εξερευνούσε το κτήμα όταν άκουσε μια τεράστια έκρηξη, όχι πολύ μακριά από το σημείο που βρίσκονταν. Προχώρησε για να δει τι συμβαίνει και είδε τον γείτονα τους, έναν μηχανικό ορυχείων, ο οποίος προσπαθούσε να τρυπήσει έναν τεράστιο βράχο για να φτιάξει το σπίτι του στο εσωτερικό μιας σπηλιάς.

Η Κάθι ενθουσιάστηκε με την ιδέα. Επέστρεψε στον σύζυγο της και μαζί αποφάσισαν να κάνουν και αυτοί το ίδιο.

Τους πήρε ενάμιση χρόνο για να σκάψουν τη σπηλιά των 280 τετραγωνικών μέτρων και άλλα 15 χρόνια για να ολοκληρώσουν το σπίτι τους. Στο βίντεο και στις φωτογραφίες που ακολουθούν θα δείτε το εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Το σπήλαιο έχει εξαιρετικά ψηλά ταβάνια και τρία υπνοδωμάτια. Το πιο εντυπωσιακό; Στο εσωτερικό του σπιτιού τους υπάρχει μια φυσική πηγή που βγάζει 20 γαλόνια καθαρό νερό.

Το εξωτερικό του σπιτιού.

Μένει με τον σύζυγο της σε μια σπηλιά. Απλά δείτε το εσωτερικό της! - Εικόνα 1Η βεράντα! Μένει με τον σύζυγο της σε μια σπηλιά. Απλά δείτε το εσωτερικό της! - Εικόνα 2Η μπροστινή είσοδος. Μένει με τον σύζυγο της σε μια σπηλιά. Απλά δείτε το εσωτερικό της! - Εικόνα 3Μπαίνοντας στο σαλόνι. Μένει με τον σύζυγο της σε μια σπηλιά. Απλά δείτε το εσωτερικό της! - Εικόνα 4Το σαλόνι και οι σκάλες σε ένα από τα υπνοδωμάτια. Μένει με τον σύζυγο της σε μια σπηλιά. Απλά δείτε το εσωτερικό της! - Εικόνα 5Η κουζίνα. Μένει με τον σύζυγο της σε μια σπηλιά. Απλά δείτε το εσωτερικό της! - Εικόνα 6Η τραπεζαρία. Μένει με τον σύζυγο της σε μια σπηλιά. Απλά δείτε το εσωτερικό της! - Εικόνα 7Ένα από τα μπάνια. Μένει με τον σύζυγο της σε μια σπηλιά. Απλά δείτε το εσωτερικό της! - Εικόνα 8

Δείτε το βίντεο

Επιμέλεια: dinfo.gr

Πηγή

Advertisement