ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ένα μικρό παιδάκι με εγκεφαλική παράλυση τερματίζει σε τρίαθλο και συγκινεί με τις αντιδράσεις του!

Advertisement

Με δύναμη ψυχής ο Μπέϊλι Μάθιους, 8 μόλις χρονών, έδειξε σε πολλούς το νόημα της ζωής αφού κατάφερε να ολοκληρώσει το Τρίαθλο σε αγώνες του βορειο-ανατολικού York της Αγγλίας.
Ένα μικρό παιδάκι με εγκεφαλική παράλυση τερματίζει σε τρίαθλο και συγκινεί με τις αντιδράσεις του! - Εικόνα 3 Τόσο η συμμετοχή του όσο και η επίδοσή του συγκίνησε πολλούς στον κόσμο αφού με επιτυχία κατάφερε να τερματίσει και στα τρία αθλήματα του Τριάθλου. Κατάφερε και κολύμπησε 100 μέτρα, έκανε ποδήλατο για 4 χιλιόμετρα και αργότερα έτρεξε 1,3 χιλιόμετρα. Ένα μικρό παιδάκι με εγκεφαλική παράλυση τερματίζει σε τρίαθλο και συγκινεί με τις αντιδράσεις του! - Εικόνα 5 Μάλιστα, τον τράβηξαν βίντεο στα τελευταία του 20 μέτρα το οποίο κοινοποιήθηκε από 194.000 άτομα σε όλο τον κόσμο. Αυτοί που παρακολούθησαν το βίντεο έστειλαν τις πιο θερμές τους ευχές και συγχαρητήρια στον μικρό Μπέϊλι. Ένα μικρό παιδάκι με εγκεφαλική παράλυση τερματίζει σε τρίαθλο και συγκινεί με τις αντιδράσεις του! - Εικόνα 7 Η πράξη του μικρού Μπέιλι χαροποίησε πολλούς γονείς παιδιών που πάσχουν από εγκεφαλική παράλυση. Μερικές από τις ευχές τους είναι οι παρακάτω: Ένα μικρό παιδάκι με εγκεφαλική παράλυση τερματίζει σε τρίαθλο και συγκινεί με τις αντιδράσεις του! - Εικόνα 9 «Ο γιος μου έχει εγκεφαλική παράλυση και είναι δύο χρονών, όμως παρακολουθώντας το βίντεο αυτού του παλικαριού πραγματικά μου έδωσε ελπίδες.»

«Μπέϊλι, ομορφιά μου, η κόρη μου που είναι δυο χρονών έχει κι αυτή εγκεφαλική παράλυση. Δεν έχεις ιδέα πόσο γέμισες την καρδιά μου με αγάπη και ελπίδα.»

Παρακολουθήστε το συγκινητικό βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου:

Πηγή

Advertisement