ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ένα μικροσκοπικό τεριέ άφησε έγκυο ένα ροτβάιλερ τα κουτάβια τους πανέμορφα

Advertisement

Ένα πλήρως αναπτυγμένο ροτβάιλερ γέννησε αυτά τα αξιαγάπητα κουτάβια μετά το ζευγάρωμα του με ένα … τεριέ δυτικών ορεινών περιοχών!

Ένα μικροσκοπικό τεριέ άφησε έγκυο ένα ροτβάιλερ! Απλά ρίξτε μια ματιά στα κουτάβια τους! - Εικόνα1

Η Τερέζα Πάτερσον από το Ηνωμένο Βασίλειο, η οποία είναι ιδιοκτήτρια και των δυο σκύλων, στην αρχή δεν μπορούσε να πιστέψει ότι τα δυο τόσο διαφορετικά κατοικίδια της είχαν ζευγαρώσει. Μέχρι που είδε τα κουτάβια!

Ένα μικροσκοπικό τεριέ άφησε έγκυο ένα ροτβάιλερ! Απλά ρίξτε μια ματιά στα κουτάβια τους! - Εικόνα2

«Είχα σοκαριστεί. Δεν πίστευα ότι η φύση θα άφηνε να συμβεί κάτι τέτοιο, αλλά αυτή τελικά το έκανε. Τα κουτάβια έχουν ένα υπέροχο ταμπεραμέντο σαν τους γονείς τους. Είναι απαιτητικά και ζητούν την προσοχή μου όλη την ώρα. Ένα από τα κουτάβια, ο Σπάρκι, με ακολουθεί όπου κι αν πάω.» Ένα μικροσκοπικό τεριέ άφησε έγκυο ένα ροτβάιλερ! Απλά ρίξτε μια ματιά στα κουτάβια τους! - Εικόνα3

Ένας εκπρόσωπος του Kennel Club, του μεγαλύτερου δηλαδή οργανισμού της Βρετανίας που είναι αφιερωμένος στην προστασία και στην προαγωγή της υγείας και της ευημερίας των σκύλων, δήλωσε στην Daily Mail ότι δεν έχουν συναντήσει ποτέ ξανά κάτι τέτοιο:

Ένα μικροσκοπικό τεριέ άφησε έγκυο ένα ροτβάιλερ! Απλά ρίξτε μια ματιά στα κουτάβια τους! - Εικόνα4 Ένα μικροσκοπικό τεριέ άφησε έγκυο ένα ροτβάιλερ! Απλά ρίξτε μια ματιά στα κουτάβια τους! - Εικόνα5Ένα μικροσκοπικό τεριέ άφησε έγκυο ένα ροτβάιλερ! Απλά ρίξτε μια ματιά στα κουτάβια τους! - Εικόνα6

«Δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν έχει ξανασυμβεί. Αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά, είναι ότι για πρώτη φορά το βλέπουμε με τα μάτια μας.»

Ένα μικροσκοπικό τεριέ άφησε έγκυο ένα ροτβάιλερ! Απλά ρίξτε μια ματιά στα κουτάβια τους! - Εικόνα7

Τελικά από ότι φαίνεται, το μέγεθος δεν έχει και μεγάλη σημασία!

Πηγή

Advertisement