ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ο Μηνάς έγινε δότης μυελού των οστών και δίνει ελπίδα σε παιδάκι 6 ετών με σπάνια μορφή λευχαιμίας

Advertisement

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση πως ένας άνδρας έδωσε ελπίδα σε 6χρονο παιδί το οποίο δίνει μάχη με μία σπάνια πάθηση λευχαιμίας.

Συγκεκριμένα, ο Μηνάς δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Facebook δύο φωτογραφίες από το νοσοκομείο, γράφοντας πως θέλει να χρησιμοποιήσει τη δύναμη των social media για να παροτρύνει τους διαδικτυακούς του φίλους να γίνουν δότες μυελού τον οστών.

Η ανάρτησή του

«Σήμερα είχα την Ευλογία να δώσω μυελό τον οστών και να δώσω την ελπίδα σε ένα μωράκι 6 χρόνων που πάσχει από μία σπάνια πάθηση λευχαιμίας.

Θέλω να χρησιμοποιήσω την δύναμη των social media και να παροτρύνω τους διαδικτυακούς μου φίλους όπως δώσουν δείγμα και γίνουν δότες μυελού τον οστών γιατί πραγματικά μιλάμε για μεγάλη ΕΥΛΟΓΊΑ.

Επίσης μία προσευχή για το μικρό παιδάκι όπως όλα να πάνε καλά».

Ο Μηνάς έγινε δότης μυελού των οστών και δίνει ελπίδα σε παιδάκι 6 ετών με σπάνια μορφή λευχαιμίας - Εικόνα 1 Ο Μηνάς έγινε δότης μυελού των οστών και δίνει ελπίδα σε παιδάκι 6 ετών με σπάνια μορφή λευχαιμίας - Εικόνα 2 Ο Μηνάς έγινε δότης μυελού των οστών και δίνει ελπίδα σε παιδάκι 6 ετών με σπάνια μορφή λευχαιμίας - Εικόνα 3

Πηγή

Advertisement