ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Η μητέρα ενός κοριτσιού με ειδικές ανάγκες δημιουργεί παραμύθι με πρωταγωνίστρια την κόρη της

Advertisement

Η Βάιολετ γεννήθηκε πάσχοντας από τη νόσο Hirschsprung και χωρίς αριστερό χέρι. Η νόσος Hirschsprung είναι μια κατάσταση που επηρεάζει το παχύ έντερο και αποτελεί την πιο κοινή αιτία κατώτερης γαστρεντερικής απόφραξης στα νεογνά.

Όταν έγινε 10 ετών η Βάιολετ έπρεπε να υποβληθεί σε μια σοβαρή χειρουργική επέμβαση. Μια επέμβαση που θα μπορούσε της στοιχίσει την ζωή. Τότε η Χόλι Σπρίνγκ, η μητέρα της μικρής Βάιολετ, τρομοκρατημένη από την ιδέα ότι μπορεί να χάσει την κόρη της, αποφάσισε να ασχοληθεί με την φωτογραφία, για να κρατήσει για πάντα την ανάμνηση της ζωντανή.

Τελικά η Βάιολετ έζησε αλλά η «μαγεία είχε έρθει».

Λίγο αργότερα η μητέρα της μικρής Βάιολετ έφτιαξε ένα παραμύθι με πρωταγωνίστρια την κόρη της, για να απεικονίσει την ομορφιά και την ευφυΐα της. Ήθελε όταν το διαβάζει η Βάιολετ, να ξέρει ότι μπορεί να καταφέρει ότι θελήσει στη ζωή της. Ότι δεν υπάρχουν όρια σε όσα επιθυμεί να πετύχει. Αρκεί μόνο να πιστεύει στον εαυτό της!

Αυτό είναι το παραμύθι της:

Καλώς ήρθατε στην χώρα των θαυμάτων μου.Η μητέρα ενός κοριτσιού με ειδικές ανάγκες δημιουργεί παραμύθι με πρωταγωνίστρια την κόρη της - Εικόνα 1Όπου οι φίλοι είναι πάντα ευπρόσδεκτοι.Η μητέρα ενός κοριτσιού με ειδικές ανάγκες δημιουργεί παραμύθι με πρωταγωνίστρια την κόρη της - Εικόνα 3Εδώ, παίζουμε όλη την ημέρα..Η μητέρα ενός κοριτσιού με ειδικές ανάγκες δημιουργεί παραμύθι με πρωταγωνίστρια την κόρη της - Εικόνα 5.. και το σούρουπο ξεκινούν τα πάρτι μεταμφιεσμένωνΗ μητέρα ενός κοριτσιού με ειδικές ανάγκες δημιουργεί παραμύθι με πρωταγωνίστρια την κόρη της - Εικόνα 7Ακόμη και η θάλασσα και ο ουρανός έρχονται μαζί για να καταγράψουν τη ζεστασιά του ήλιου. Η μητέρα ενός κοριτσιού με ειδικές ανάγκες δημιουργεί παραμύθι με πρωταγωνίστρια την κόρη της - Εικόνα 9Σε αυτή τη γη, δεν υπάρχουν νεράιδες.Η μητέρα ενός κοριτσιού με ειδικές ανάγκες δημιουργεί παραμύθι με πρωταγωνίστρια την κόρη της - Εικόνα 11Και τα μικρά κορίτσια μπορούν να χορεύουν στα σύννεφα.Η μητέρα ενός κοριτσιού με ειδικές ανάγκες δημιουργεί παραμύθι με πρωταγωνίστρια την κόρη της - Εικόνα 13Ακόμα και τα δέντρα θα χορέψουν μαζί μας Η μητέρα ενός κοριτσιού με ειδικές ανάγκες δημιουργεί παραμύθι με πρωταγωνίστρια την κόρη της - Εικόνα 15Και μερικές φορές, και οι πραγματικά μεγάλοι φίλοι μας θα έρθουν για να παίξουν μαζί μας.Η μητέρα ενός κοριτσιού με ειδικές ανάγκες δημιουργεί παραμύθι με πρωταγωνίστρια την κόρη της - Εικόνα 17Η χώρα των Θαυμάτων μας, είναι πραγματικά ένα ιδιαίτερο μέρος.Η μητέρα ενός κοριτσιού με ειδικές ανάγκες δημιουργεί παραμύθι με πρωταγωνίστρια την κόρη της - Εικόνα 19Όταν θα πρέπει να φύγετε, να θυμάστε: Το μέρος είναι μυστικό. Να βεβαιωθείτε ότι θα παραμείνει έτσι.  Η μητέρα ενός κοριτσιού με ειδικές ανάγκες δημιουργεί παραμύθι με πρωταγωνίστρια την κόρη της - Εικόνα 21Καλώς ήρθατε στην χώρα των θαυμάτων μου.
Πηγή

Advertisement