ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Η μητέρα του πάτερ Αντώνιου σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή της: «Το ήξερα ότι…»

Advertisement

Σε μια αποκαλυπτική εξομολόγηση προχώρησε η μητέρα του πατέρα Αντωνίου η οποία φαίνεται να γνώριζε για τη θυρίδα που βρέθηκε στο όνομά της αλλά και για τον τραπεζικό λογαριασμό με τις 60.000 ευρώ.

Η μητέρα του πατέρα Αντωνίου ζει- τα τελευταία 24ωρα- σε μοναστήρι της Χίου, στη Νέα Μονή. Η ίδια δήλωσε πως γνώριζε για την ύπαρξη θυρίδας στην τράπεζα καθώς και για το γεγονός πως είναι στο όνομά της.

Η μητέρα του πάτερ Αντώνιου σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή της: «Το ήξερα ότι…» - Εικόνα 1

Τι δήλωσε η μητέρα του πάτερ Αντώνιου

«Το ήξερα ότι έχω θυρίδα στην τράπεζα» ενώ αναφερόμενη στον λογαριασμό με τις 60.000 ευρώ που βρέθηκε στο όνομά της είπε: «Αυτά τα είχαμε πάει για τα παιδιά, ρωτήστε τον πάτερ. Το ήξερα ότι αυτά τα λεφτά ήταν στο όνομά μου, το ήξερα… Του μπαμπά… Του άντρα μου… Τα είχαμε πάρει και τα μοιράσαμε στα παιδιά μας… Η θυρίδα δεν θυμάμαι τι έχει… έχει κάτι…».

Η δέσμευση των λογαριασμών του πάτερ Αντώνιου, της πρεσβυτέρας και των γονέων του

Υπενθυμίζεται πως την περασμένη εβδομάδα η Αρχή για τη Νομιμοποίηση Εσόδων από Παράνομες Δραστηριότητες ( Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος) προχώρησε στη δέσμευση των προσωπικών λογαριασμών σε όλα τα πιστωτικά ιδρύματα της χώρας του πατέρα Αντωνίου, της πρεσβυτέρας και άλλων συγγενών πρώτου βαθμού.

Ειδικότερα, ο επικεφαλής της Αρχής, πρώην αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Χαράλαμπος Βουρλιώτης, έδωσε εντολή για δέσμευση των προσωπικών λογαριασμών τόσο του πατέρα Αντωνίου, όσο και για της πρεσβυτέρας, όπως και για τους γονείς του πατρός Αντωνίου, τη μητέρα του και τον πατέρα του, ο οποίος διαθέτει λογαριασμό στο όνομα του, αν και έχει ήδη αποβιώσει.

Η μητέρα του πάτερ Αντώνιου σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή της: «Το ήξερα ότι…» - Εικόνα 2

Όπως έγινε δεκτό η δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών έγινε, προκειμένου να ελεγχθούν διεξοδικά αλλά και για να αποφευχθούν ενδεχόμενες κινήσεις (εκροές χρημάτων, κ.λπ.), ενώ δεν έχουν δεσμευθεί εταιρικοί λογαριασμοί της Κιβωτού που έχουν εντοπιστεί, καθώς τυχόν δέσμευση τους θα προκαλούσε προβλήματα στη λειτουργία της.

Παράλληλα, έγινε έλεγχος- προς κάθε κατεύθυνση είτε αφορούν σε χορηγίες είτε σε οτιδήποτε άλλο- στα οικονομικά της Κιβωτού.

Πηγή

 

Advertisement