ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Μιχάλης Ζαμπίδης: «Έκοψα τον ομφάλιο λώρο στον τοκετό των παιδιών μου»

Advertisement

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης έγινε πατέρας για πρώτη φορά και η χαρά του δεν περιγράφεται. Ο Iron Mike και η σύντροφός του Μαρία υποδέχτηκαν τα ξημερώματα της Δευτέρας τις δίδυμες κόρες τους.

Ο ευτυχισμένος μπαμπάς μίλησε μέσω Skype στην εκπομπή «Happy Day», μόλις μία μέρα αφότου απέκτησε τα δίδυμα μωρά του:

«Ήταν πάρα πολύ ωραία εμπειρία! Πλούσια τα συναισθήματα να έχεις δύο μικρά πλασματάκια στα χέρια σου που είναι από σένα και τη σύντροφό σου. Και κάπου εδώ ξεκινάω το δικό μου ταξίδι. Ήμουν ήρεμος, είχε ένταση και υπέρβαση από την Μαρία. Ήμουν μέσα στον τοκετό, έκοψα 2 φορές τον ομφάλιο λώρο. Είχαν διαφορά 13 λεπτά. Το ένα μωρό βγήκε 2.130 γραμ. και το δεύτερο 2.160», αποκάλυψε ο Μιχάλης Ζαμπίδης.

Όπως είπε η μαιευτήρας που ξεγέννησε τη Μαρία ο τοκετός ήταν φυσιολογικός κάτι που ήθελε τόλμη. «Η Μαρία συνεργάστηκε άψογα και ο ΜΙχάλης ήταν συνεργάσιμος», είπε η γιατρός.

Όσο για τα ονόματα που θα δώσουν στα κοριτσάκια ο Μιχάλης Ζαμπίδης είπε, ότι είναι κάτι που το ψάχνουν ακόμα.

Ποια είναι η αγαπημένη του Μαρία
Η Μαρία και ο Μιχάλης Ζαμπίδης είναι μαζί τα τελευταία περίπου τρία χρόνια. Η όμορφη κοπέλα εργάζεται στο γυμναστήριο που διαθέτει ο Iron Mike στην Γλυφάδα, στον χώρο της υποδοχής.

Από την αρχή ο αθλητής εντυπωσιάστηκε με το λαμπερό χαμόγελό της. Η πρώτη τους δημόσια κοινή εμφάνιση είχε γίνει τον Σεπτέμβριο του 2019, στο θέατρο Βράχων.

Πηγή

Advertisement