ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Μοιάζει πολύ συνηθισμένο.. Αλλά εσωτερικά κρύβει μια μοναδική ομορφιά!

Advertisement

Συνήθως, όταν σκεφτόμαστε ένα «σπίτι», σκεφτόμαστε ένα κανονικού μεγέθους σπίτι που βρίσκεται χτισμένο σε κάποιο οικόπεδο.

Αλλά δεν είναι όλα τα σπίτια «φυσιολογικά». Υπάρχουν και κάποια που ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα λόγω μεγέθους αλλά και λόγω.. τροχών.

Είναι σπίτια που αν και μικρά κρύβουν στο εσωτερικό τους κυριολεκτικά τα πάντα! Και όταν βαριέστε την θέα από το παράθυρο απλά το παίρνετε και το μεταφέρετε κάπου αλλού!

Ένα τέτοιο σπίτι έχει η Jewel Pearson, που ζει στο Charlotte.. Μοιάζει πολύ συνηθισμένο.. Αλλά εσωτερικά κρύβει μια μοναδική ομορφιά! - Εικόνα 1 Η πρώτη φορά που η Jewel συνειδητοποίησε ότι ήθελε κάτι διαφορετικό από ένα παραδοσιακό σπίτι, ήταν όταν η κόρη της πήγαινε στο νηπιαγωγείο το 1992. Γνωρίζοντας ότι η κόρη της μια ημέρα θα έκανε κάτι μεγάλο στη ζωή της, έκανε μαζί της μια όμορφη συμφωνία. Όταν η κόρη της θα μεγάλωνε και θα πετύχαινε κάτι σημαντικό θα αγόραζε ένα τροχόσπιτο στη μαμά της ώστε να μπορεί να την ακολουθεί όπου και αν μετακομίσει. Μοιάζει πολύ συνηθισμένο.. Αλλά εσωτερικά κρύβει μια μοναδική ομορφιά! - Εικόνα 3 Τα χρόνια πέρασαν και η κόρη της Jewel αποφοίτησε από το Harvard και έγινε μια πετυχημένη δικηγόρος. Αλλά αντί να αγοράσει ένα απλό τροχόσπιτο στη μαμά της, τη βοήθησε να αποκτήσει κάτι πολύ καλύτερο! Μοιάζει πολύ συνηθισμένο.. Αλλά εσωτερικά κρύβει μια μοναδική ομορφιά! - Εικόνα 5 H Jewel ξεκίνησε την μετάβαση της από το φυσιολογικό στο μικρό σπίτι πολύ ομαλά. Μοιάζει πολύ συνηθισμένο.. Αλλά εσωτερικά κρύβει μια μοναδική ομορφιά! - Εικόνα 7

Και μόλις το έκανε, ένιωσε μια «αίσθηση ελευθερίας και ελαφρότητας». Μοιάζει πολύ συνηθισμένο.. Αλλά εσωτερικά κρύβει μια μοναδική ομορφιά! - Εικόνα 9 Ωστόσο, αν και ζει σε μικρό σπίτι δεν θεωρεί τον εαυτό της μινιμαλιστή. Μοιάζει πολύ συνηθισμένο.. Αλλά εσωτερικά κρύβει μια μοναδική ομορφιά! - Εικόνα 11 «Ζω σε πολύ μικρό σπίτι αλλά δεν είμαι μινιμαλίστρια, οπότε δεν θέλω να απαλλαγώ πάντα», είπε. Μοιάζει πολύ συνηθισμένο.. Αλλά εσωτερικά κρύβει μια μοναδική ομορφιά! - Εικόνα 13 Το σπίτι είναι βασισμένο σε σχέδιο της Jewel.

Μοιάζει πολύ συνηθισμένο.. Αλλά εσωτερικά κρύβει μια μοναδική ομορφιά! - Εικόνα 15 «Σχεδίασα πρόχειρα το σπίτι όπως το ήθελα», είπε. «Μόλις τέλειωσα, έδωσα το σχέδιο στην αδερφή μου και στον φίλο της, που είναι και οι δύο σχεδιαστές εσωτερικών χώρων, να το μετατρέψουν σε πραγματικό σχέδιο. Μοιάζει πολύ συνηθισμένο.. Αλλά εσωτερικά κρύβει μια μοναδική ομορφιά! - Εικόνα 17 Έμπνευση; «Βεβαιώθηκα ότι το σπίτι θα είναι αρκετά ηλιόλουστο και ότι θα βλέπω τις όμορφες ανατολές και τα ηλιοβασιλέματα.» Μοιάζει πολύ συνηθισμένο.. Αλλά εσωτερικά κρύβει μια μοναδική ομορφιά! - Εικόνα 19 Το σπίτι είναι μόλις 33 τετραγωνικά μέτρα.. αλλά μοιάζει διπλάσιο! Μοιάζει πολύ συνηθισμένο.. Αλλά εσωτερικά κρύβει μια μοναδική ομορφιά! - Εικόνα 21 Η Jewel το ονόμασε «Ms. Gypsy Soul». Μοιάζει πολύ συνηθισμένο.. Αλλά εσωτερικά κρύβει μια μοναδική ομορφιά! - Εικόνα 23 «Δεν χρειάστηκα περίοδο προσαρμογής», λέει για τη μετακόμιση στο μικρό σπίτι της. Μοιάζει πολύ συνηθισμένο.. Αλλά εσωτερικά κρύβει μια μοναδική ομορφιά! - Εικόνα 25 «Το σπίτι μου είναι ακριβώς όπως το είχα φανταστεί». Μοιάζει πολύ συνηθισμένο.. Αλλά εσωτερικά κρύβει μια μοναδική ομορφιά! - Εικόνα 27 «Είναι ένας χαρούμενος χώρος για μένα». Μοιάζει πολύ συνηθισμένο.. Αλλά εσωτερικά κρύβει μια μοναδική ομορφιά! - Εικόνα 29 «Είναι πολύ ζεστό και άνετο. Μου αρέσει να χαλαρώνω στον καναπέ κοιτάζοντας τις μπαλκονόπορτες». Μοιάζει πολύ συνηθισμένο.. Αλλά εσωτερικά κρύβει μια μοναδική ομορφιά! - Εικόνα 31 «Η βεράντα και το μπαλκόνι μου είναι το κερασάκι στην τούρτα!» Μοιάζει πολύ συνηθισμένο.. Αλλά εσωτερικά κρύβει μια μοναδική ομορφιά! - Εικόνα 33 Αγαπημένες περιοχές της στο σπίτι; «Νομίζω ότι εδώ έχουμε ισοπαλία ανάμεσα στο κεντρικό καθιστικό και στη σοφίτα μου».

Μοιάζει πολύ συνηθισμένο.. Αλλά εσωτερικά κρύβει μια μοναδική ομορφιά! - Εικόνα 35 Για όσους σκέφτονται να κατασκευάσουν κάτι ανάλογο η Jewel προσφέρει μερικές συμβουλές: «Πριν το κάνετε, περάστε χρόνο εξασφαλίζοντας ότι είναι ο σωστός τρόπος ζωής». Μοιάζει πολύ συνηθισμένο.. Αλλά εσωτερικά κρύβει μια μοναδική ομορφιά! - Εικόνα 37 Όμως, μετά από αυτό που είδαμε, ποιος μπορεί να μην το σκεφτεί σοβαρά;

 

Advertisement