ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

«Μπορεί να έκανα λάθος που ήρθα»: Δεν άντεξε τα σχόλια των κριτών και ξέσπασε σε κλάματα η Βασιλική από το My Style Rocks

Advertisement

Με εντάσεις και κλάματα ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο του «My Style Rocks» που προβάλλεται από το ΣΚΑΙ αφού η Βασιλική Λιγνού δεν μπόρεσε να συγκρατήσει στα δάκρυά της την ώρα που βρέθηκε μπροστά στους κριτές και ειδικά στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

My Style Rocks: Έβαλε τα κλάματα η Βασιλική

Η Βασιλική κέρδισε σχετικά καλή βαθμολογία από τις συμπαίκτριές της, με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να σχολιάζει: «Εξεπλάγην με τις βαθμολογίες. Είναι λίγο σαν να σε νταντεύουν. Εκ πρώτης καταλαβαίνεις ότι αυτό το look δεν κολλάει με κανένα. Δεν ξέρω τι έπαθες».

Τότε η παίκτρια δεν άντεξε και είπε δακρυσμένη: «Γενικά, είναι μία πολύ περίεργη εβδομάδα για μένα. Είμαι με το ένα πόδι έξω οπότε… Όλα καλά. Όταν με κοιτάς και με ρωτάς κάτι, δεν μπορώ να κρατηθώ. Είμαι με το ένα πόδι έξω, γιατί δεν μου αρέσουν πολλά πράγματα. Νιώθω ότι κατεβάζω την εικόνα μου και δημιουργώ πρόβλημα στη δουλειά μου. Σκέφτομαι ότι μετά από εδώ και τις κριτικές που λαμβάνω, ότι δεν θα τα πάω καθόλου καλά στη δουλειά μου και με χαλάει πολύ αυτό. Μπορεί να έχω κάνει λάθος που έχω έρθει εδώ».

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου της εξήγησε πως έκανε πολύ καλά που ήρθε στο παιχνίδι μόδας του ΣΚΑΙ και όλο αυτό θα της κάνω καλό στην δουλεία της. Και η κάθε μία μπορεί να το αξιοποιήσει διαφορετικά το παιχνίδι και κατά τη διάρκεια του My Style Rocks αλλά και μετά.

Βασιλική: «Μπορεί να έχω κάνει λάθος που έχω έρθει»

 

 

 

Πηγή

Advertisement