ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

«My name is Nick»: Το ντοκιμαντέρ για την καριέρα του τεράστιου Γκάλη (vid)

Advertisement

Ένα νέο ντοκιμαντέρ, έρχεται για την ζωή και την καριέρα του θρύλου του μπάσκετ Νίκου Γκάλη, την Παρασκευή 20/1.Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η σειρά θα λέγεται «My Name is Nick», χωρίζεται σε 12 επεισόδια (δύο κύκλους των έξι επεισοδίων), τα οποία θα ανέβουν στη συνδρομητική πλατφόρμα «Vimeo», με το πρώτο επεισόδιο να διατίθεται δωρεάν για το κοινό. Tα πρώτα έξι επεισόδια θα αναρτηθούν στην πλατφόρμα στις 20 Ιανουαρίου, ενώ τα επόμενα έξι τον ερχόμενο Μάιο.

Νίκος Γκάλης: Το ντοκιμαντέρ για την ζωή του και όσα θα δούμε

Όπως θα δούμε, στα 12 επεισόδια, παρουσιάζεται, μεταξύ άλλων, το ξεκίνημα του σπουδαίου αθλητή μας και η καριέρα του στον Άρη, η συμμετοχή του στην Εθνική ομάδα, την οποία οδήγησε στον ανεπανάληπτο άθλο του 1987, αλλά και η επίδραση που έχει γενικότερα στον ελληνικό αθλητισμό, αλλά και στην κοινωνία.

Για τον Νίκο Γκάλη μιλούν παλιοί συμπαίκτες, μεγάλοι αντίπαλοι, αλλά και φίλοι του, μεταξύ άλλων και οι Βαγγέλης Αλεξανδρής, Διαμαντής Σκόνδρας, Διονύσης Ανανιάδης, Βασίλης Λυπηρίδης, Σωτήρης Σακελλαρίου, Πέτρος Σταμάτης και Δημήτρης Παπαδόπουλος.

Νίκος Γκάλης: Δείτε το trailer

 

Advertisement