ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

«Να τι σημαίνει να σου ρίχνουν κάτι στο ποτό»: Η μαμά μίας έφηβης προειδοποιεί

Advertisement

Μια μητέρα από τη Μ. Βρετανία δημοσίευσε πρόσφατα προειδοποίηση προς όλους τους γονείς, αφού η έφηβη κόρη της κινδύνευσε όταν το ποτό της νοθεύτηκε σε νυχτερινό μπαρ. Η Claire Taplin κοινοποίησε μια τρομαχτική εικόνα της κόρης της Millie Taplin, σε κρεβάτι νοσοκομείου, ανίκανη να κινηθεί. “Να τι σημαίνει να σου ρίχνουν κάτι στο ποτό. Σας παρακαλώ προσέχετε όταν βγαίνετε έξω!” έγραψε η ίδια στην ανάρτηση. “Η κόρη μου ήταν τυχερή και είχε μαζί της καλές φίλες που έκαναν αυτό που έπρεπε. Σας παρακαλώ ενημερώστε όσο περισσότερους γονείς μπορείτε.” Στην εικόνα η έφηβη δείχνει “παγωμένη”, ενώ η μητέρα της προσπαθεί να την ηρεμήσει.

Τι ακριβώς συνέβη

Η 18χρονη βρισκόταν σε νυχτερινό κέντρο στο Southend με παρέα φίλων, όταν ένας άνδρας της πρόσφερε ένα ποτό. Εκείνη το δέχτηκε, το ήπιε και έπειτα από 5 λεπτά άρχισε να μη νιώθει καλά. Βγήκε έξω από το μαγαζί με αναγούλα, η όρασή της άρχισε να θολώνει και της ήταν αδύνατον να περπατήσει. Οι φίλες της κάλεσε αμέσως τη μεγαλύτερη αδερφή της να έρθει να την πάρει και εκείνη την πήγε απευθείας στα επείγοντα. Όταν η μητέρα της πήγε στο νοσοκομείο έπαθε σοκ από το θέαμα που αντίκρισε. Ήταν παγωμένη ολόκληρη και τα χέρια της είχαν στραβώσει. Η κοπέλα παρέμεινε σχεδόν παράλυτη για περίπου 4 ώρες.

“Ήξερα τι συμβαίνει. Απαντούσα σε αυτά που μου έλεγαν στο μυαλό μου, αλλά δεν μπορούσα να μιλήσω”, θα πει αργότερα η κοπέλα. “Ήταν πραγματικά τρομακτικό. Είχα αντίληψη, αλλά το σώμα μου δεν ανταποκρινόταν. Δεν έχω ξανανιώσει έτσι.” Την επόμενη ημέρα η κοπέλα πήρε εξιτήριο.

Την 18χρονη μετέφερε στο νοσοκομείο η αδερφή της Η μαμά της κοινοποίησε το παρακάτω βίντεο για να καταλάβουν οι νέοι άνθρωποι και δη οι κοπέλες από τι κινδυνεύουν. Ωστόσο, η αστυνομία διερευνά την υπόθεση και αναζητά τον άνδρα.

Πηγή : infokids.gr

Advertisement