ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Νανά Παλαιτσάκη: Έκανα συνειδητά το γιο μου στα 18.

Advertisement

Η Νανά Παλαιτσάκη παραχώρησε μία συγκλονιστική συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» όπου και μίλησε για τον γιο της, αλλά και για τα μηνύματα μίσους που έχει δεχτεί στο διαδίκτυο.

Αρχικά, η γνωστή δημοσιογράφος μιλώντας για τον γιο της, ανέφερε: «Το γιο μου τον έκανα στα 18, είναι 37 χρονών σήμερα, τον έκανα συνειδητά γιατί είχα διαβάσει ένα βιβλίο της Οριάνα Φαλάτσι όταν ήμουν στη Β’ Λυκείου (…). Έπαιρνα το γιο μου στο μπαρ του πανεπιστημίου και τον κρατούσαν οι συμφοιτητές μου για να δώσω εγώ μάθημα».

Νανά Παλαιτσάκη: Τι δήλωσε για τον πρώην σύντροφό της

«Όταν πήγα να καλύψω τον πόλεμο στον Περσικό νόμιζε ο γιος μου ότι με κρατούσε όμηρο ο Σαντάμ. Tο τηλέφωνο το έλεγε “Μαλέλη”, από τα τηλεφωνήματα που κάναμε», πρόσθεσε. Η ίδια σε άλλο σημείο της συνέντευξης ανέφερε πως : «Ο Κώστας Σγόντζος είχα την τύχη να είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος που αγάπησε το γιο μου».

Σχετικά με τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος καταδικάστηκε σε 5 μήνες φυλάκιση μετά από μήνυση που κατέθεσε εναντίον του η δημοσιογράφος, κατηγορώντας τον για ενδοοικογενειακή βία, εξύβριση και απειλές, η Νανά Παλαιτσάκη σχολίασε ότι «Η απόφαση της δικαιοσύνης για τον πρώην σύντροφό μου ήταν δικαίωση για εμένα».

Αναφορικά με τα μηνύματα μίσους που έχει δεχτεί στο διαδίκτυο, η Νανά Παλαιτσάκη σημείωσε: «Θα ήταν εξαιρετικά εγωιστικό να λέμε ότι μπορούμε να αρέσουμε σε όλους. Με έχουν κανιβαλίσει, μου έχουν σύρει τα άσουρτα. Μου έγραφαν να ψοφήσω από καρκίνο, να ψοφήσει το παιδί μου. Δε γίνεται να ασχολείσαι με όλα όσα γράφονται».

 

Πηγή

Advertisement