ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Άκουσε την ιστορία της ζωής του Τάσου Λέκκα και συγκινήθηκε (βίντεο)

Advertisement

Με αφορμή την συμμετοχή του στην σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει», ο ηθοποιός Τάσος Λέκκας παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Στούντιο 4» της ΕΡΤ. Ο νεαρός ηθοποιός αναφέρθηκε στις δυσκολίες τις οποίες αντιμετώπισε στη ζωή του αλλά και στη μεγάλη στήριξη που είχε από τη μητέρα του προκειμένου να ακολουθήσει το όνειρό του για μια καριέρα στην υποκριτική.

«Η μαμά μου έκανε ό,τι μπορούσε. Υπήρξαν κι άνθρωποι, γείτονες, φίλοι της που μας βοηθούσαν. Οι γονείς του παιδικού μου φίλου, του Γιώργου, που μένουμε δίπλα, ήταν πάντα βοηθητικοί. Η αδερφή της μάνας μου επίσης. Μπορεί να μας έδιναν ρούχα που δεν κάνανε στον κολλητό μου. Κάποια γειτόνισσα μπορεί να μας έδινε φαγητό. Εμείς δυσκολευόμασταν οικονομικά γιατί η μητέρα μου δεν είχε σταθερές δουλειές. Φυλούσε παιδάκια.

Ενώ υπήρχε όλη αυτή η δυσκολία, δεν είχαμε μιζέρια. Είχαμε χαρά μέσα στο σπίτι. Παίρναμε βιβλία και διαβάζαμε. Μου έλεγε ότι έχουμε τόσα π.χ. 10 ευρώ. Να πάρουμε φαϊ ή ένα βιβλίο; Έλεγα εγώ λίγο φαϊ κι ένα βιβλίο. Χτίσαμε έτσι μια βιβλιοθήκη. Με πήγαινε με μια ομπρελίτσα στο θέατρο και πλήρωνε 40 ευρώ. Ήταν πολλά. Με πήγαινε να κάνω θέατρο, που δεν ήθελα να γίνω γιατρός, και κοινωνικά θα έλεγε να γίνεις γιατρός να κάνεις λεφτά. Ηθοποιός με οριακά 99% ανεργία» είπε ο Τάσος Λέκκας.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου άκουγε τα όσα εξιστορούσε ο «ανιψιός του Γιώργη» της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει» και μετά βίας μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Πηγή

 

Advertisement