ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Νάσος Γαλακτερός: Το μοντέρνο σπίτι τους στα Μελίσσια και ο πανέμορφος κήπος

Advertisement

Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Νάσος Γαλακτερός έχουν δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια και μένουν σε ένα υπέροχο και μοντέρνο σπίτι στα Μελίσσια, με γείτονες τον Γιώργο Τσαλίκη, την Ναταλία Γερμανού και τον Θέμη Γεωργαντά.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν γίνει στο σπίτι της του ζευγαριού τα γυρίσματα της εκπομπής «Dot», την οποία παρουσιάζουν Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάσης Αναγνωστόπουλος, κατά την περίοδο του πρώτου lockdown.

Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Νάσος Γαλακτερός ζουν σ’ ένα άνετο και μοντέρνο σπίτι

Έτσι πήραμε μια γεύση από την διακόσμηση του σπιτιού τους. Τα χρώματα που επικρατούν στο καθιστικό της είναι το μπεζ, το γκρι και το λευκό, πάνω από το τζάκι υπάρχει ένας εντυπωσιακός πίνακας, ενώ οι κουρτίνες, τα πορτατίφ, το μαρμάρινο coffee table και οι τοίχοι κάνουν αντίθεση με τον μεγάλο γκρι καναπέ.

Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Νάσος Γαλακτερός: Το μοντέρνο σπίτι τους στα Μελίσσια και ο πανέμορφος κήπος - Εικόνα 1

Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Νάσος Γαλακτερός: Το μοντέρνο σπίτι τους στα Μελίσσια και ο πανέμορφος κήπος - Εικόνα 2

Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Νάσος Γαλακτερός: Το μοντέρνο σπίτι τους στα Μελίσσια και ο πανέμορφος κήπος - Εικόνα 3

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου έχει μαγειρέψει μαζί με την κόρη της, Σόφη, στην κουζίνα του σπιτιού της για τις ανάγκες της εκπομπής της, η οποία είναι μοντέρνα και πρακτική, με καφέ ντουλάπια και ίνοξ λεπτομέρειες και οικιακές συσκευές, όπως είναι το ψυγείο, το πλυντήριο πιάτων και η κουζίνα.

Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Νάσος Γαλακτερός: Το μοντέρνο σπίτι τους στα Μελίσσια και ο πανέμορφος κήπος - Εικόνα 4

Το συγκρότημα στο οποίο μένουν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Νάσος Γαλακτερός έχει έναν πανέμορφο κήπο και μάλιστα η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια έχει καλέσει τον γείτονά της, Γιώργο Τσαλίκη, να μιλήσει στην εκπομπή της.

Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Νάσος Γαλακτερός: Το μοντέρνο σπίτι τους στα Μελίσσια και ο πανέμορφος κήπος - Εικόνα 5

Στην είσοδο του σπιτιού υπάρχει ένας επιβλητικός καθρέφτης πάνω από ένα έπιπλο που συνδυάζει το γυαλί με το μέταλλο, όπου τοποθετούν εκεί τα αντικείμενα, μπαίνοντας στο σπίτι τους.

Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Νάσος Ζαλακτερός έχουν τεράστια τραπεζαρία για να περνούν όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα

Φυσικά, από το σπίτι δεν θα μπορούσε να λείπει η βιβλιοθήκη και μια μεγάλη τραπεζαρία από ξύλο, για να μπορεί εκεί να καλεί κόσμο και να απολαμβάνει όμορφες στιγμές. Στην τραπεζαρία της έχει κρεμάσει στον τοίχο μια μεγάλη φωτογραφία της κόρης της, Σόφη.

Το σπίτι της Νάνσυς Ζαμπέτογλου είναι μοντέρνο με μίνιμαλ στοιχεία διακόσμησης. Η δημοσιογράφος δεν έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες του σπιτιού της στο Instagram, αλλά μέσα από την εκπομπή της «Dot» είχαμε την ευκαιρία να δούμε πολλά στοιχεία από το εσωτερικό του σπιτιού της.

Πηγή

Advertisement