ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Νάντια Κοντογεώργη: «Θα παντρευτούμε, θα κάνουμε παιδιά και θα πεθάνουμε ευτυχισμένες που υπηρετήσαμε τον σύζυγο;»

Advertisement

Η Νάντια Κοντογεώργη βρέθηκε καλεσμένη στο «Dot» και κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της αναφέρθηκε στην οικογένειά της, την καριέρα της, αλλά και το θέμα του γάμου.

Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια αρχικά, αναφέρθηκε στην παρουσίαση.

«Ήταν δώρο η παρουσίαση. Μου δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσω με πολύ σημαντικούς ανθρώπους. Βέβαια το στρες μου ήταν πολύ, πιέστηκα λίγο, όμως όλοι οι άνθρωποι της ΕΡΤ ήταν γενναιόδωροι μαζί μου. Εγώ το είδα ως ταξίδι, που μπήκα κάπως και βγήκα από αυτό αλλιώς», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Αν το έκανα ξανά, έχω σκεφτεί πώς θα μπορούσα να το απολαύσω περισσότερο και να κρατήσω μια απόσταση».

Όσο για τις αντιδράσεις του κοινού, την κριτική και την «ανθρωποφαγία», ένα φαινόμενο που είναι έντονο το τελευταίο διάστημα, η Νάντια Κοντογεώργη τόνισε πως είναι αντίθετη.

«Με ταράζουν κάπως αυτές οι πολύ έντονες αντιδράσεις. Παλιά συμμετείχα στις εντάσεις, τώρα προσπαθώ να απομακρύνομαι από αυτές. Όχι ότι κλείνομαι σε έναν δικό μου κόσμο, απλώς θυμίζω στον εαυτό μου να μην χάνομαι μέσα σε όλα αυτά», εξήγησε η ηθοποιός.

Τέλος, αναφέρθηκε στο θέμα του γάμου, καθώς οι αναζητήσεις του κόσμου στο Google για εκείνη, επικεντρώνονται σε αυτό. «Γιατί το πατάνε αυτό οι άνθρωποι; Θα γεννηθούμε, θα παντρευτούμε, θα κάνουμε παιδιά και θα πεθάνουμε ευτυχισμένες που υπηρετήσαμε τον σύζυγο; Με έχει απασχολήσει πολύ το θέμα του γάμου στο παρελθόν. Πλέον, προσπαθώ να αποτινάξω αυτά, που δεν είναι δικά μου».

Advertisement