ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Νάσος Παπαργυρόπουλος: Παραλίγο να πέσω θύμα απαγωγής όταν ήμουν στην Ινδία

Advertisement

Νάσος Παπαργυρόπουλος: Σε απόσπασμα της συνέντευξης που προβλήθηκε στην εκπομπή “Happy Day”, ο ηθοποιός περιγράφει ένα τρομακτικό περιστατικό που συνέβη σε ένα από τα ταξίδια του.

Νάσος Παπαργυρόπουλος: «Στην Ινδία πήγαν να με απαγάγουν»

«Έχω κινδυνεύσει πολλές φορές από αρρώστιες. Έχω αρρωστήσει πολύ άσχημα χωρίς νοσοκομεία, ήμουν 5 μέρες στο πάτωμα χωρίς να ξέρω τι έχω στην Ινδία. Την τελευταία φορά που πήγα στην Ινδία πήγαν να με απαγάγουν. Ο τρόπος που ταξιδεύεις στην Ινδία για να πας στα μέρη που θέλεις είναι το τρένο. Εκεί στέκονται ψεύτικοι ελεγκτές που σε παραπέμπουν αλλού. Έτσι την πάτησα κι εγώ. Τους ρώτησα που βγάζουμε εισιτήρια και μου είπαν έξω από τον σταθμό. Πήγα κι εγώ στο ψεύτικο τουριστικό περίπτερο, ήταν μια ομάδα ανθρώπων που ήθελε να σε στείλει κάπου κοντά στα σύνορα της Ινδίας με το Πακιστάν. Τότε εγώ ήξερα ότι όλα αυτά τα μέρη είχαν πάρα πολύ χιόνι και ήταν κλειστά και είχαν κατολισθήσεις και κατάλαβα ότι μου έλεγαν ψέματα», δήλωσε ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια προσθέτει: «Ο στόχος τους ήταν η απαγωγή, είτε για λύτρα είτε για θρησκευτικούς λόγους. Όταν κατάλαβα τι συμβαίνει και πήγα να φύγω μου κλείσαν τον δρόμο 3-4 επιθετικά μέσα στο γραφείο κι εκεί χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω λίγο βία. Ευτυχώς είμαι γερό παιδί και κατάφερα να ξεφύγω. Μπήκα μέσα σε ένα ταξί όσο πιο γρήγορα μπορούσα για να φύγω. Θεώρησα τον εαυτό μου υπεύθυνο διότι μετά από τόσα ταξίδια έπρεπε να έχω καταλάβει λίγο πιο νωρίς».

Το απόσπασμα από την εκπομπή “Happy Day”:

Πηγή

Advertisement