ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Νέλλη Γκίνη: «Η έκτρωση που έκανα στο παιδί του Ζαμπέτα ήταν ένα τεράστιο λάθος»

Advertisement

Η Νέλλη Γκίνη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου «Love It» και μίλησε για πολλά και διάφορα.

Στην συνέντευξη λοιπόν που παραχώρησε αναφέρθηκε στο θέμα των ημερών, περιγράφοντας την εμπειρία σεξουαλικής παρενόχλησης που είχε στην αρχή της καριέρας της.

Νέλλη Γκίνη – Τι είπε για την έκτρωση που είχε κάνει στο παιδί του πρώην συζύγου της, Μιχάλη Ζαμπέτα, γιο του σπουδαίου Γιώργου Ζαμπέτα.

Η ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Όλοι ξέραμε κάποια πράγματα, δεν ξέραμε όμως βαθιές ήταν οι ρίζες. Σε προσωπικό επίπεδο, ήταν όταν είχα τελειώσει την Δραματική Σχολή και καλέστηκα από έναν παραγωγό για να κάνω μια οντισιόν σαν μια ενζενί. Και βέβαια, ο κύριος αυτός άλλα πράγματα είχε στο μυαλό του. Κλείδωσε την πόρτα και άρχισε να με κυνηγάει γύρω γύρω. Του τουμπάρισα το γραφείο και έφυγα. Φυσικά και έχω χάσει δουλειές. Ο χαρακτήρας μου δεν άφηνε περιθώρια για τέτοιου είδους συμπεριφορές. Το έχω πληρώσει αυτό. Αναρωτηθήκατε πόσα χρόνια έχετε να με δείτε σε κάποιο σήριαλ στην τηλεόραση;»

Και συνέχισε λέγοντας η Νέλλη Γκίνη – «Θεωρώ ότι είμαι ένα πολύ χορτασμένο άτομο. Έχω αγαπήσει, έχω αγαπηθεί, θα ήθελα να είχα προλάβει να κάνω άλλο ένα παιδάκι. Ήταν μια από τις εγκληματικές στιγμές μου, είχα κάνει ένα εγκληματικό λάθος. Όταν βγήκα και είπα για την έκτρωση ήταν για να πω στους νέους ανθρώπους ότι οτιδήποτε και αν συμβεί, ποτέ μην αφήνεστε στην παρόρμηση.»

Δείτε τι εξομολογήθηκε η Νέλλη Γκίνη

 

Πηγή

Advertisement