ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Νύφη ακύρωσε τον γάμο όταν ανακάλυψε ότι ο γαμπρός την έκραζε στο διαδίκτυο, για το κόστος του νυφικού

Advertisement

Το ποστάρισμα ενός άντρα στο Reddit, στο οποίο γκρινιάζει για το κόστος του νυφικού της μέλλουσας συζύγου του, φαίνεται ότι τον αναγκάζει να ψάξει για άλλη σύζυγο

Να τι δεν πρέπει να κάνετε λίγες μέρες πριν τον γάμο σας: Να γκρινιάζετε δημόσια -και δη στο ίντερνετ- για το κόστος του νυφικού της μέλλουσας συζύγου σας! Πείτε τα μπροστά σε έναν καθρέφτη, βγάλτε τα από μέσα σας, αλλά όχι δημόσια. Και κυρίως, μην είστε τσιγκούνηδες. Γενικώς.

Ένας άντρας, ωστόσο, την πάτησε, γιατί δεν ήξερε.

Έγραψε στο Reddit, λοιπόν, πόσο ακριβό είναι το νυφικό της αρραβωνιαστικιάς του, γκρινιάζοντας για το κόστος και δίνοντας όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με το θέμα. Τα πάντα! «Θα παντρευτούμε τον ερχόμενο Ιούλιο, έχουμε κλείσει τον χώρο και όλα είναι έτοιμα. Το μόνο, ωστόσο, που απομένει είναι το νυφικό της Έμα (σ.σ. η αρραβωνιαστικιά του) και τα φορέματα των παρανύμφων. Βάζουμε ο καθένας μας από 10.000 δολάρια για τον γάμο και έχουμε στην άκρη άλλες 6.000 δολάρια για τον μήνα του μέλιτος», έγραψε, αρχικά, ο Τζος, προσθέτοντας: «Δεν είμαστε καθόλου υπερβολικοί τύποι και τώρα έχει έρθει η ώρα για την Έμα να αγοράσει το νυφικό της. Ξέρω ότι όλα είναι ακριβά όταν μιλάμε για έναν γάμο, αλλά δεν περίμενα ότι θα διάλεγε ένα νυφικό 950 δολαρίων, συν 120 δολάρια για το πέπλο».

Και το κάνει και χειρότερο στη συνέχεια: «Εγώ θα βάλω το κοστούμι του πατέρα μου, που έβαλε στον γάμο του με τη μάνα μου. Η Έμα, αντίθετα, δεν μπορεί να φορέσει το νυφικό της μάνας της, γιατί, μάνα και κόρη, λένε πως δεν είναι πια της μόδας, το οποίο το καταλαβαίνω. Έψαξα, όμως, στο Google για νυφικά και είδα ότι υπάρχουν τόσα και τόσα! Με 50 και 100 δολάρια. Δεν προσπαθώ να της πω να πάρει κάτι τόσο φτηνό, αλλά θα το φορέσει, κυριολεκτικά, για μια φορά! Χίλια δολάρια για ένα φόρεμα, ενώ αυτά τα λεφτά θα μπορούσαν να πάνε στο ταξίδι μας για τον μήνα του μέλιτος, είναι τρελό. Προσπάθησα να της δείξω κάποια φορέματα, που είδα στην εφαρμογή Wish και σε άλλες ιστοσελίδες, αλλά δεν της άρεσε κανένα».

Για να γίνει πολύ, πολύ χειρότερο μετά: «Της είπα ότι αρνούμαι να δώσω τόσα χρήματα για ένα φόρεμα και υποστήριξε ότι έχει και δικά της λεφτά. Αυτό, όμως, δεν ισχύει, καθώς τα οικονομικά μας θα ενωθούν, αφού θα παντρευτούμε. Στη συνέχεια, η μητέρα της έπρεπε να εμπλακεί, και προσφέρθηκε να πληρώσει για το φόρεμα, αλλά δεν μπορεί να αντέξει η τσέπη της το κόστος. Είναι ένα φόρεμα!

Είμαι πραγματικά θυμωμένος και αναστατωμένος. Εν τω μεταξύ, μετά τον καβγά μας, η Έμα είναι κρύα απέναντί μου. Χθες, λοιπόν, έφτασε στο σημείο να μου πει ότι, αφού θέλω να φορέσει ένα φτηνό νυφικό τη μέρα του γάμου της, θα σκεφτεί πραγματικά αν πρέπει να παντρευτούμε. Είναι απίστευτο ότι μου είπε κάτι τέτοιο για ένα φόρεμα. Της απάντησα ότι κάνει σαν μικρό παιδί, που θέλει ένα παιχνίδι, το οποίο δεν μπορεί να αποκτήσει. Αυτό ήταν ένα λάθος, βέβαια, καθώς έφυγε, για να μείνει με τους γονείς της, οι οποίοι με πήραν τηλέφωνο και με έβρισαν».

Κάπως έτσι κλείνει το ποστάρισμα του Τζος, με τα σχόλια από κάτω να παίρνουν… φωτιά. Αλλά η ιστορία δεν τελειώνει εδώ. Λίγο αργότερα, ο Τζος αποκάλυψε πως η Έμα ακύρωσε τον γάμο, γιατί ανακάλυψε την ανάρτηση στο Reddit! Πώς; Ο τύπος φαίνεται -αν είναι δυνατόν- ότι χρησιμοποίησε το πραγματικό του όνομα και το PIN του κινητού του τηλεφώνου, και η Έμα μπήκε στον λογαριασμό του.

Πηγή: gazzetta.grγοογλε

Advertisement