ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Νικόλας Μπράβος: «Δουλεύω ως ντελίβερι και έτσι κατάφερα να ξεχρεώσω και το σπίτι μου»

Advertisement

Ο Νικόλας Μπράβος εξομολογήθηκε μιλώντας στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» πως δουλεύει ως ντελίβερι για να τα βγάλει πέρα.

Νικόλας Μπράβος: «Δουλεύω ως ντελίβερι και έτσι κατάφερα να ξεχρεώσω και το σπίτι μου» - Εικόνα 1

«Τα πρώτα χρόνια που ήρθα στην Αθήνα ήμουν αρκετά ζωηρός. Ήρθα από τον μικρόκοσμο του Ξυλοκάστρου, ξαφνικά στο χάος της Αθήνας. Κινδύνευσα αρκετές φορές να σκοτωθώ με το μηχανάκι μου. Ζούσα στα κόκκινα και δεν το έχω μετανιώσει. Έχω φάει τα μούτρα μου, όχι λίγες φορές, έχω κάνει πολλά λάθη αλλά είμαι ακόμα ζωντανός.

Νικόλας Μπράβος: «Δουλεύω ως ντελίβερι και έτσι κατάφερα να ξεχρεώσω και το σπίτι μου» - Εικόνα 2

Δεν πίστευα στον εαυτό μου και στις δυνατότητες μου. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην είμαι ειλικρινής πρώτα από όλα απέναντι στον εαυτό μου και έπειτα απέναντι στους άλλους. Θέλω να πιστεύω όμως ότι τώρα πια, αφού έχω βαρέσει το κεφάλι μου και έχω πέσει βαθιά μες στο πηγάδι, μου έχει γίνει μάθημα.

Νικόλας Μπράβος: «Δουλεύω ως ντελίβερι και έτσι κατάφερα να ξεχρεώσω και το σπίτι μου» - Εικόνα 3Οι ρίζες του προβλήματος ξεκινούν από την παιδική ηλικία. Δουλεύω από πολύ μικρή ηλικία. Έχω δουλέψει σερβιτόρος, έχω δουλέψει σε συσκευαστήριο σταφυλιών, έχω δουλέψει σε πιάνο μπαρ σαν πιανίστας. Πολύ πρόσφατα δούλεψα και συνεχίζω να δουλεύω σαν ντελίβερι και είναι για μένα μια οικονομική βοήθεια. Έτσι ξεχρέωσα και το σπίτι μου».

Νικόλας Μπράβος: «Δουλεύω ως ντελίβερι και έτσι κατάφερα να ξεχρεώσω και το σπίτι μου» - Εικόνα 4

Advertisement