ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Νικολέτα Παπακωνσταντίνου: Η κόρη των Παπακωνσταντίνου και Ράντου, έγινε 21 ετών και είναι μία υπέροχη δεσποινίδα

Advertisement

Νικολέτα Παπακωνσταντίνου: Μεγάλωσε η κόρη των Παπακωνσταντίνου και Ράντου

Η Νικολέτα Παπακωνσταντίνου είναι ο καρπός του έρωτα του Βασίλη Παπακωνσταντίνου και της Ελένης Ράντου. Πλεόνς τον νεαρό κορίτσι μεγάλωσε και έχει φτάσει στην ηλικία των 21 ετών.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου αποτελεί έναν από τους κορυφαίους Έλληνες τραγουδιστές της γενιάς του. Η Ελένη Ράντου αποτελεί μία από τις καλύτερες Ελληνίδες ηθοποιούς της δικής της γενιάς. Δύο άτομα ξεχωριστά, τα οποία έχουν προσφέρει στον καλλιτεχνικό χώρο τους.

Παρόλα αυτά, η στάση της Νικολέτας δεν είναι η αναμενόμενη. Η ίδια προτιμά να βρίσκεται μακριά από τα φώτα της τηλεόρασης, καθώς αποφεύγει τη δημοσιότητα. Προτιμά να ζει μια φυσιολογική ζωή, όπως όλα τα άτομα της ηλικίας της.

Η πρώτη φορά που συνόδευσε τη μητέρα της σε μια δημόσια έξοδο ήταν πριν δύο χρόνια. Τότε, η Νικολέτα Παπακωνσταντίνου συνόδευσε την Ελένη Ράντου στην παράσταση «Νίκη» στο Κέντρο Πολιτισμού. Πολλοί ήταν εκείνοι που την έβλεπαν για πρώτη φορά. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να συγκεντρώσει πάνω της όλα τα βλέμματα των παρευρισκομένων. Αυτό, διότι η ομοιότητα της με την Ελένη Ράντου είναι ορατή.

Η Νικολέτα είναι παιδί της τέχνης. Οι γονείς της είναι καλλιτέχνες. Ωστόσο, η ίδια δεν ακολούθησε, ούτε το δρόμο της μουσικής, αλλά ούτε και το δρόμο της ηθοποιίας. Η Νιοκολέτα δείχνει πως αγαπά και έχει κλίση στη ζωγραφική. Σήμερα, η Νικολέτα Παπακωνσταντίνου αποτελεί σπουδάστρια της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών. Όσοι έχουν παρακολουθήσει την προσπάθεια και τα έργα της θεωρούν πως αποτελεί μία νέα καλλιτέχνιδα, η οποία μπορεί να προσφέρει πολλά.

Advertisement