ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Νίκος Κοκλώνης για Λάκη Λαζόπουλο: «Προφανώς είναι πικραμένος γιατί τα τηλεοπτικά project που πρότεινε και απορρίφθηκαν»

Advertisement

Ο Λάκης Λαζόπουλος, εξαπέλυσε τη δική του επίθεση στη Μιμή Ντενίση, με την πάλαι ποτέ κόντρα τους να αναζωπυρώνεται μετά τις τελευταίες δηλώσεις της ηθοποιού, για την ταινία της «Σμύρνη μου αγαπημένη» και το γεγονός πως αδίκως δεν βρέθηκε ανάμεσα στις υποψηφιότητες για τα Όσκαρ, ενώ σχολίασε και τον Νίκο Κοκλώνη.

Όσον αφορά στον παρουσιαστή του J2US και παραγωγό, ο ηθοποιός τόνισε τα εξής: «Πώς έχει γίνει αυτός ο λαός τόσο μ@λ@κ@ς να κάθεται να παρακολουθεί ένας πάνθεον ηλιθίων που το απασχολούν μετά από δύο χρόνια πανδημίας, όπου χάσαμε τις συντεταγμένες, όπου ψάχνουμε να ξαναπιάσουμε τη ζωή, ενώ μέσα μας είμαστε ερείπια και να ακούς όλη μέρα τον Κοκλώνη. Θα τρελαθώ. “Έλα αγάπη μου, ελάτε”, “ταλέντα μου εσείς”, “αγάπη μου”, “λατρεία μου”. Δεν μπορώ άλλο αγάπες, δεν μπορώ άλλο λατρείες».

Με τη σειρά του ο Νίκος Κοκλώνης απάντησε στα αιχμηρά σχόλια του Λάκη Λαζόπουλου και ανέφερε, μέσω της εκπομπής «Πρωινό μας»: «Καταρχάς στεναχωρήθηκα πιο πολύ με όσα είπε για την Μιμή Ντενίση παρά για εμένα. Προφανώς, ο κύριος Λαζόπουλος είναι πικραμένος επειδή τα τηλεοπτικά project που πρότεινε στην εταιρεία παραγωγής Barking Well απορρίφθηκαν από τους σταθμούς που τα εξέτασαν στη συνέχεια» δήλωσε.

Η τοποθέτηση του Λάκη Λαζόπουλου για τη Μιμή Ντενίση
Ο Λάκης Λαζόπουλος σχολίασε με σατιρικό τρόπο, τα σχόλια της Μιμής Ντενίση πως η ταινία της «Σμύρνη μου αγαπημένη» αδικήθηκε, καθότι δεν ήταν ανάμεσα στις υποψηφιότητες για Όσκαρ.

«Έκανε αυτή την ταινία και δηλαδή ήθελα εγώ να βγω να το πω, αλλά πρόλαβε η ίδια να το πει ότι ήταν για Όσκαρ. Δεν είναι φυσιολογικό ότι το “Σμύρνη μου αγαπημένη” δεν πήγε στα Όσκαρ. Έπρεπε να πάει στα Όσκαρ, το καταλαβαίνουμε όλοι αυτό έτσι; Το καταλαβαίνετε έτσι; Είναι ανώμαλο αυτό ότι δεν πήραν στη “Σμύρνη μου Αγαπημένη” στα Όσκαρ. Δηλαδή στάσου, η Ντενίση κάνει τη Σμύρνη» ανέφερε αρχικά ο Λάκης Λαζόπουλος στη ραδιοφωνική εκπομπή «Newsbreak».

Ο Λάκης Λαζόπουλος πρόσθεσε στη συνέχεια: «Έχει ένα φαλακρός φαντασίωση ότι έχει μαλλιά, είναι μέσα στα πλαίσια των φαντασιώσεων. Το να έχει απαίτηση ο φαλακρός να συμμετέχει σε διαγωνισμό χτενίσματος για την ανάδειξη της κομμωτικής τέχνης, παρακάμπτει τα όρια της φαντασίωσης, εμπίπτει στα όρια του παραλογισμού και της διεστραμμένης αυτοπεποίθησης. Έχει μία διεστραμμένη αυτοπεποίθηση η Μιμή Ντενίση. Δεν μπορεί με μία πατάτα να θες να κάνεις τον μανάβη».

«Είναι η ευγενική σάτιρα που κάνω, είδατε πόσο γλυκά της τα λέω;Όχι όπως παλιά πως το τρένο παίζει καλύτερα, δεν τα λέμε πια αυτά. Δεν θέλω να τη στενοχωρήσω, αποκαταστάθηκε κάπου η σχέση μας, δεν υπάρχει πια αυτή η ψυχρανσία» συμπλήρωσε.

Φωτογραφία: NDPPHOTO / ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ

Advertisement