ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Νίκος Κουρκούλης «Περάσαμε μεγάλη κρίση με την Κέλλυ. Ήμασταν χώρια 1,5 χρόνο, υπήρχαν σενάρια χωρισμού»

Advertisement

Στον καναπέ του Πρωινού βρέθηκε σήμερα ο αγαπημένος τραγουδιστής Νίκος Κουρκούλης που μίλησε για τη σύζυγό του και τις δυσκολίες στο γάμο.

Ο Νίκος Κουρκούλης φιλοξενήθηκε στο Πρωινό και σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, απάντησε για τις φήμες χωρισμού από την Κέλλυ Κελεκίδου που είχαν ακουστεί στο παρελθόν, αλλά και στο διάστημα που έμειναν χώρια.

Ο Νίκος Κουρκούλης και η Κέλλυ Κελεκίδου είναι 18 χρόνια μαζί, εκ των οποίων τα 13 είναι παντρεμένοι.

«Έχουμε περάσει μεγάλες δοκιμασίες με την Κέλλυ και σε προσωπικό αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο. Εντάσεις υπήρχαν, οι φήμες χωρισμού έχουν γίνει σούπα. Δεν είμαστε από τα ζευγάρια που εκδηλώνουν τον έρωτά μας σε κάθε στιγμή, έξω. Ούτε είμαστε από τα ζευγάρια που όλο αυτό το διάστημα συντροφεύουμε μία ζωή έξω στον Τύπο, που δείχνουν ότι “είμαστε μαζί, είμαστε μαζί”, δεν διοχετεύω τέτοιες πληροφορίες στον Τύπο. Όσο απέχεις από τον Τύπο, του δίνεις δικαίωμα να μιλήσει κατά το δοκούν, όπως νομίζει» ανέφερε αρχικά ο Νίκος Κουρκούλης.

«Περάσαμε μεγάλη κρίση με την Κέλλυ. Χώρια δεν ήμασταν ποτέ, με την έννοια να μείνουμε χώρια στα σπίτια. Υπήρχε μία περίοδος που αναγκαστήκαμε να μείνουμε χώρια λόγω της μετάβασης από την Αυστραλία στην Ελλάδα. Γύρω στον 1,5 χρόνο. Η οικογένειά μου ήταν Αυστραλία και εγώ ήμουν στην Ελλάδα. Τότε ήταν η περίοδος των σεναρίων χωρισμού. Και να ζήσεις χώρια, δεν είναι θέμα σκέψης, αλλά θέμα δρομολόγησης της ζωής. Μπορεί σε μία στιγμή που είχαμε τα προσωπικά μας» συνέχισε ο Νίκος Κουρκούλης.

Δείτε το βίντεο

Πηγή

Advertisement