ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Νίκος Οικονομόπουλος: Ξέσπασε σε κλάματα στη συναυλία του – Έγινε το όνειρο του πραγματικότητα

Advertisement

Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του ο Νίκος Οικονομόπουλος στη συναυλία που έδωσε το βράδυ της Τρίτης 7/9 στη γενέτειρά του, την Πάτρα. Ο τραγουδιστής, σε ένα κατάμεστο στάδιο, συγκινήθηκε που το όνειρο που είχε από μικρός να τραγουδάει μπροστά σε τόσο κόσμο έγινε πραγματικότητα.

«Αυτό το χειροκρότημα είναι πολύ ωραίο. Θυμόμουν όταν ήμουν παιδάκι και πάντα ονειρευόμουν να γίνω τραγουδιστής. Πάντα ονειρευόμουν να ήμουν μπροστά σε κόσμο να τραγουδάω. Πριν καθόμουν πίσω στα αποδυτήρια και έλεγα στον μαέστρο αυτά που σας λέω και τώρα. Και λέω κοίτα πώς τα φέρνει καμιά φορά η ζωή. Να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα χωρίς ούτε καν να το καταλάβεις.

Αυτό που θέλω να πω στους νέους ανθρώπους, στα νέα παιδιά που είστε εδώ, θέλω να έχετε πάντα στόχους. Και οι στόχοι που θα θέσετε στη ζωή σας, θα επιτευχθούν. Αρκεί να το θέλετε πολύ» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Δείτε τα βίντεο με την έντονη συγκίνηση του τραγουδιστή, που κυκλοφόρησαν στο Tik Tok:

@giorgosnaoumis #fypage #fypシ @oikonomopoulos_club @Oikonomopoulos_official_club #patra #oikonomopoulos ♬ πρωτότυπος ήχος – Giorgos Naoumis

Πηγή: TLIFE

Advertisement