ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

«Η Νίνου έλεγε πως ο Πέτρος είχε τεράστια προσφορά από θαυμάστριες. Ότι δηλαδή έτρεχαν για τον ομορφάντρα;»

Advertisement

Γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στις καταγγελίες εις βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη και σχολιάζει τη στάση της Ελπίδας Νίνου.

«Η Νίνου έλεγε πως ο Πέτρος είχε τεράστια προσφορά από θαυμάστριες. Ότι δηλαδή έτρεχαν για τον ομορφάντρα;» - Εικόνα 1

«Εγώ δεν έχω κανένα λόγο να μη πιστεύω τις συναδέλφους μου γιατί δεν είχαν κανέναν λόγο να το κάνουν όλο αυτό το πράγμα και αυτό που ακούστηκε ενόχλησε πάρα πολύ το έκαναν για να γίνουν γνωστές ή για να πάρουν κάποιο ρόλο», είπε η Γιούλη Ζήκου στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Η Νίνου έλεγε πως ο Πέτρος είχε τεράστια προσφορά από θαυμάστριες. Ότι δηλαδή έτρεχαν για τον ομορφάντρα;» - Εικόνα 2

Και πρόσθεσε: «Μια χαρά καριέρα από τα κορίτσια όπως επίσης με ενόχλησε πάρα πολύ αυτό που ειπώθηκε στο δικαστήριο από τη σύζυγό του που έλεγε ότι είχε προσφορά τεράστια. Ότι πήγαιναν οι θαυμάστριες για τον ομορφάντρα γιατί κάπως έτσι πέρασε αυτό και περίμεναν να μη πω τώρα…».

«Η Νίνου έλεγε πως ο Πέτρος είχε τεράστια προσφορά από θαυμάστριες. Ότι δηλαδή έτρεχαν για τον ομορφάντρα;» - Εικόνα 3

Όσο για το αν θα συνεργαζόταν μαζί του σε περίπτωση που αθωωνόταν είπε: «Δεν έχει να κάνει μόνο κομμάτι του ηθοποιού, το ανθρώπινο κομμάτι είναι πολύ πιο ουσιαστικό και όλα αυτά οι συνάδελφοί μας δεν τα έχουν κατασκευάσει».

«Η Νίνου έλεγε πως ο Πέτρος είχε τεράστια προσφορά από θαυμάστριες. Ότι δηλαδή έτρεχαν για τον ομορφάντρα;» - Εικόνα 4

Πώς κρίνει τη στάση της Ελπίδας Νίνου; «Εγώ θα είχα τελειώσει μαζί του θα ήμουν απέναντί του». «Η Νίνου έλεγε πως ο Πέτρος είχε τεράστια προσφορά από θαυμάστριες. Ότι δηλαδή έτρεχαν για τον ομορφάντρα;» - Εικόνα 5

Και συνέχισε: «Πάντως εκκαθάριση δεν έχει γίνει στο χώρο. Είναι πολλοί ακόμα δεν είναι μόνο ο Φιλιππίδης. Βέβαια γνωρίζω από μαθήτριές μου. Τους έλεγαν “ή κάθεσαι ή φεύγεις και αν όχι πάρε και μια κλωτσιά και δεν πρόκειται να γίνεις ποτέ ηθοποιός αφού δεν έκατσες μήπως”. Δεν έφτασαν όλες οι καταγγελίες εκεί που έπρεπε δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει».

Advertisement