ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ένα νησάκι βγαλμένο από τα ωραιότερα παραμύθια!

Advertisement

Το περιβάλλον στο νησί Trakai της Λιθουανίας είναι ειδυλλιακό.

Ένα γοτθικό κάστρο του 15ου αιώνα δεσπόζει στο κέντρο του, που περιβάλλεται από πλούσια βλάστηση, λίμνες και κρυστάλλινα νερά.

Ένα νησάκι βγαλμένο από τα ωραιότερα παραμύθια! - Εικόνα 3

 

Ένα κάστρο που έχει συνδεθεί με πλήθος θρύλων και παραδόσεων της περιοχής

Ένα νησάκι βγαλμένο από τα ωραιότερα παραμύθια! - Εικόνα 5

 

Το τοπίο συμπληρώνεται από την ιστορική πόλη που συνδέεται με το νησάκι μέσω μιας γέφυρας, περιτριγυσμένη από περισσότερες 200 λίμνες και μικρά νησάκια. Ένα νησάκι βγαλμένο από τα ωραιότερα παραμύθια! - Εικόνα 7 Ως έτος ίδρυσής του θεωρείται το 1337, όπου για πρώτη φορά αναφέρεται από τους Τεύκτονες Ιππότες, ενώ ένα ακόμη σημαντικό χαρακτηριστικό του Τρακάι είναι η πολυπολιτισμικότητα του, καθώς εκτός από τους Λιθουανούς, για αιώνες έχουν ζήσει εδώ Ρώσοι, Τάταροι, Πολωνοί και Εβραίοι, έχοντας συμβάλει σημαντικά στη λαογραφία και τις παραδόσεις της πόλης.

Ένα νησάκι βγαλμένο από τα ωραιότερα παραμύθια! - Εικόνα 9

 

Είναι ένα από τα πλέον τουριστικά μέρη της χώρας αλλά και πολυφωτογραφημένο σημείο, αφού η φυσική ομορφιά του είναι αδιαμφισβήτητη. Ένα νησάκι βγαλμένο από τα ωραιότερα παραμύθια! - Εικόνα 11Ένα νησάκι βγαλμένο από τα ωραιότερα παραμύθια! - Εικόνα 13Ένα νησάκι βγαλμένο από τα ωραιότερα παραμύθια! - Εικόνα 15 Ένα νησάκι βγαλμένο από τα ωραιότερα παραμύθια! - Εικόνα 17 Ένα νησάκι βγαλμένο από τα ωραιότερα παραμύθια! - Εικόνα 19Ένα νησάκι βγαλμένο από τα ωραιότερα παραμύθια! - Εικόνα 21 Ένα νησάκι βγαλμένο από τα ωραιότερα παραμύθια! - Εικόνα 23 Ένα νησάκι βγαλμένο από τα ωραιότερα παραμύθια! - Εικόνα 25 Ένα νησάκι βγαλμένο από τα ωραιότερα παραμύθια! - Εικόνα 27

Σαν παραμύθι..

Ένα νησάκι βγαλμένο από τα ωραιότερα παραμύθια! - Εικόνα 29

 

Πηγή

Advertisement