ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Nong Nooch: Ένας από τους ωραιότερους κήπους στον κόσμο που θυμίζει παραμύθι!

Advertisement

Αν τύχει ποτέ να επισκεφτείτε την Ταϊλάνδη, πρέπει οπωσδήποτε να πάτε την πόλη Παττάγια για να δείτε από κοντά έναν από τους ωραιότερους κήπους στον κόσμο.

Πρόκειται για τον κήπο Nong Nooch που εκτείνεται σε μια έκταση 500 στρεμμάτων. Nong Nooch: Ένας από τους ωραιότερους κήπους στον κόσμο που θυμίζει παραμύθι! - Εικόνα 3 Ο κήπος δεν είναι ενιαίος αλλά χωρίζεται σε μικρότερους.

Nong Nooch: Ένας από τους ωραιότερους κήπους στον κόσμο που θυμίζει παραμύθι! - Εικόνα 5

Για παράδειγμα υπάρχουν ο κήπος Κάννα, ο λόφος των πεταλούδων, ο μπλε κήπος και ο κήπος του Στόουνχετζ. Nong Nooch: Ένας από τους ωραιότερους κήπους στον κόσμο που θυμίζει παραμύθι! - Εικόνα 7

Εκτός του ότι στον εντυπωσιακό κήπο θα βρείτε τη μεγαλύτερη ποικιλία από ορχιδέες στην Ταϊλάνδη (πάνω από 650 είδη), υπάρχουν και αρκετά πολύ σπάνια φυτά.

Nong Nooch: Ένας από τους ωραιότερους κήπους στον κόσμο που θυμίζει παραμύθι! - Εικόνα 9

Φυτά που κινδυνεύουν να εξαφανιστούν για πάντα και οι υπεύθυνοι του κήπου προσπαθούν να τα διατηρήσουν στη ζωή. Nong Nooch: Ένας από τους ωραιότερους κήπους στον κόσμο που θυμίζει παραμύθι! - Εικόνα 11 Ο κήπος Nong Nooch άνοιξε για πρώτη φορά τις πύλες του στο κοινό το 1980. Αρχικά χρησιμοποιήθηκε ως φυτεία για καλλιέργεια τοπικών φρούτων.

Nong Nooch: Ένας από τους ωραιότερους κήπους στον κόσμο που θυμίζει παραμύθι! - Εικόνα 13 Κατά τη διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών, ο τροπικός κήπος έχει εξελιχθεί σε έναν από τους ωραιότερους κήπους στον κόσμο, τόσο για το εκπληκτικό τοπίο όσο και για την τεράστια ποικιλία των λουλουδιών και των φυτών που φιλοξενεί.

Nong Nooch: Ένας από τους ωραιότερους κήπους στον κόσμο που θυμίζει παραμύθι! - Εικόνα 15

 

Nong Nooch: Ένας από τους ωραιότερους κήπους στον κόσμο που θυμίζει παραμύθι! - Εικόνα 17

 

Nong Nooch: Ένας από τους ωραιότερους κήπους στον κόσμο που θυμίζει παραμύθι! - Εικόνα 19

 

Nong Nooch: Ένας από τους ωραιότερους κήπους στον κόσμο που θυμίζει παραμύθι! - Εικόνα 21

 

Nong Nooch: Ένας από τους ωραιότερους κήπους στον κόσμο που θυμίζει παραμύθι! - Εικόνα 23

Πηγή

Advertisement