ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ο Αναστάσιος Ράμμος αφιέρωσε ένα τραγούδι στην Κατερίνα Ζαρίφη και εκείνη τού είπε «Σ’ αγαπώ»

Advertisement

Η δημοσιογράφος βρήκε τον πιο ευφάνταστο τρόπο να του πει πως τον αγαπάει.

Για μήνες τώρα, υπάρχει έντονη φημολογία πως η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Αναστάσιος Ράμμος είναι ζευγάρι. Κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει πως πράγματι η σχέση τους είναι ερωτική, ενώ όσες φορές είχε τύχει μέχρι σήμερα να ερωτηθούν πάνω στο θέμα, οι απαντήσεις τους κινούνταν προς μία πιο φιλική κατεύθυνση.

Ωστόσο, ξαφνικά, το απόγευμα της Κυριακής, συνέβη κάτι για το οποίο μάλλον το κοινό δεν ήταν πολύ προετοιμασμένο. Πρώτα, ο Ράμμος έκανε μία σειρά από stories στον λογαριασμό του στο Instagram, στα οποία τραγουδούσε με τη μουσική υπόκρουση της κιθάρας του το τραγούδι «Φύσηξε ο Βαρδάρης» του Νίκου Παπάζογλου. Σε κάθε ένα από αυτά, όμως, έχει ταγκάρει τη Ζαρίφη, κάτι που σημαίνει ότι της το αφιερώνει.

Οι στίχοι του τραγουδιού

«Φύσηξε ο Βαρδάρης και καθάρισε

Ήλιος λες και τελείωσε ο χειμώνας

Βγήκα μια βόλτα και μπροστά της βρέθηκα

Στάθηκα κι απόμεινα κοιτώντας

Φλόγες ζωηρές που τρεμοπαίζουνε

τα ρούχα, τα μαλλιά της στον αέρα

Στη στάση πέρα δώθε σπινθηρίζουνε

τα δυο της μάτια, κάρβουνα αναμμένα

Πριν να σε χορτάσουνε τα μάτια μου

σε άρπαξε θαρρείς το λεωφορείο

κι έμεινα να κοιτώ καθώς χανόσουνα

κι έφτανε ως το κόκαλο το κρύο»

Η αντίδραση της Κατερίνας Ζαρίφη στην αφιέρωση
Μόλις η Ζαρίφη είδε την αφιέρωση του Ράμμου, έκανε γρήγορα repost τα stories του αλλά προσέθεσε και κάτι άλλο που δεν περίμεναν οι followers της να δουν: Ένα «Σ’ ΑΓΑΠΩ» από τη δημοσιογράφο στον τραγουδιστή!

Τι είχε δηλώσει η Ζαρίφη για τη σχέση της με τον Ράμμο

Σε ένα Q&A που είχε κάνει η Ζαρίφη στο Instagram της τον Δεκέμβριο του 2021, ένας χρήστης τής έκανε την ερώτηση: «Πες μου γιατί δεν τα φτιάχνετε με τον Ράμμο; Είστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον», με την ίδια να απαντά χιουμοριστικά: «Τα ακούτε; Τα ακούτε. Λοιπόν, θα βγω στο πλατό της Αννίτας να κάνω την καταγγελία. Πού είσαι (Αναστάσιε); Απάντα στο κορίτσι. Είμαστε φίλοι, γι’ αυτό».

Το κοινό, όμως, είπε να συνεχίσει το θέμα και, κάπως έτσι, ένας follower της τη ρώτησε αν θα μπορούσε να τον δει ερωτικά. Εκείνη απάντησε: «Καλέ, τι déjà vu είναι αυτό; Νιώθω ότι ζω το ‘Just The 2 Of Us’. Να μιλήσει ο αρραβωνιαστικός. Είμαστε φίλοι με τον Αναστάση».

Δες το «Σ’ αγαπώ» της Κατερίνας Ζαρίφη στον Αναστάσιο Ράμμο και στην παρακάτω gallery.

Advertisement