ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ο Ashton Kutcher λέει στην μητέρα του να κατέβει κάτω για να δει το ιδιαίτερο δώρο της

Advertisement

Ξεχάστε τα λουλούδια ή τα σοκολατάκια !

Ο Ashton Kutcher ήθελε να κάνει ένα  ιδιαίτερο δώρο στην μητέρα του,  για την γιορτή της μητέρας και έτσι αποφάσισε κάτι πολύ μεγάλο.

Ο ηθοποιός μαζί με τον πατριό του, Mark, αναδιαμόρφωσαν το ισόγειο του πατρικού του σπιτιού στο Homestead, LA, σαν δώρο- έκπληξη στην μητέρα του. Στο βίντεο παρακάτω θα δείτε ολόκληρο το ανακαινισμένο μέρος χρησιμοποιήθηκε για την νέα τηλεοπτική σειρά My Houzz.

27 ημέρες χρειάστηκαν για την ανακαίνιση αλλά όταν το έδειξε στην μητέρα του, που είχε πάει να επισκεφτεί την Milla Kunis και την κόρη του ζευγαριού Wyatt, αυτή ξετρελάθηκε.

“Υπήρχαν πολλοί τρόποι να πω στην μητέρα μου ευχαριστώ αλλά αυτός ήταν ο τρόπος που το έκανα”, είπε ο ηθοποιός. “Η μητέρα μου είχε μεγάλη επίδραση στην ζωή μου. Οι γονείς μου μου έδωσαν τα πάντα. Έκαναν μεγάλες θυσίες για να μου δώσουν την ζωή που έχω. Έτσι , όσα ευχαριστώ και να πω θα ήταν λίγα.”

Περιμένετε μέχρι να δείτε την αντίδραση της μητέρας του. Δεν μπορεί να κρατήσει τα δάκρυά της από το αποτέλεσμα.

“Ήταν το όνειρο της ζωής μου, να το κάνω αυτό για την μητέρα μου”, λέει ο πρωταγωνιστής  του Two and a half men. “Ξέρετε, όταν έχεις μεγαλώσει με τόσο καλούς γονείς, αισθάνεσαι πολύ ωραία μέσα σου όταν τους λες ευχαριστώ με οποιοδήποτε τρόπο”

Συμφωνείτε; Τώρα δείτε και θαυμάστε!

 

 

Advertisement