ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ο γιος τους είναι θύμα εκφοβισμού αλλά ο πατέρας του το χειρίζεται με αριστοτεχνικό τρόπο

Advertisement

Το bullying είναι ένα φαινόμενο που τον τελευταίο καιρό έχει αυξηθεί ραγδαία, κυρίως στο σχολικό περιβάλλον, παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες αντιμετώπισής του.

Κανένα παιδί δεν θα πρέπει να είναι θύμα σχολικού εκφοβισμού επειδή απλά συμπεριφέρεται όπως αυτό αισθάνεται. Τα παιδιά όμως βρίσκουν όλο και περισσότερους λόγους να είναι σκληρά μεταξύ τους.

Αυτό που είναι περισσότερο ανησυχητικό και λυπηρό όμως είναι οτι και οι μεγάλοι δεν διαφέρουν καθόλου από τα παιδιά. Τις περισσότερες φορές μάλιστα είναι πιο σκληροί από αυτά.

Στο βίντεο που ακολουθεί, βλέπουμε ένα μικρό αγοράκι που είναι θύμα σχολικού εκφοβισμού. Καθημερινά οι συμμαθητές του το ενοχλούν και το κοροιδεύουν. Η δασκάλα του αρνείται να το βοηθήσει παρά την παράκληση των γονέων του.

Το χειρότερο όμως στην ιστορία αυτή είναι οτι και ο πατέρας συμφωνεί με τη δασκάλα και αυτό προκαλεί ιδιαίτερα προβλήματα στο σπίτι. Ο λόγος είναι οτι το αγοράκι θέλει να φοράει κοριτσίστικα ρούχα επειδή έτσι αισθάνεται ευτυχισμένο.

Ο πατέρας προσπάθησε να τον κάνει να φορέσει τα “σωστά” ρούχα και το κατάφερε, αλλά το αποτέλεσμα ήταν ο γιος του να είναι δυστυχισμένος. Τι γίνεται όμως στο τέλος όταν ο πατέρας καταλαβαίνει οτι η ευτυχία του παιδιού του είναι πιο πάνω από οτιδήποτε άλλο;

Δείτε το βίντεο!

 

Advertisement