ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Οι ενοχλητικοί τύποι ανθρώπων που θα συναντήσετε στο γυμναστήριο

Advertisement

Εάν πηγαίνετε συχνά στο γυμναστήριο θα έχετε παρατηρήσει ότι εκεί θα συναντήσετε κάθε καρυδιάς καρύδι.

Κάποιοι μπορεί να είναι ενοχλητικοί, άλλοι απλά να σας προκαλούν γέλιο, αλλά σίγουρα όλοι είναι χαρακτηριστικές περιπτώσεις ατόμων. Από τον άντρα μοντέλο, μέχρι την γυναίκα που έρχεται ντυμένη στην τρίχα και ασχολείται με την κοινωνική δικτύωση, αυτοί είναι οι 6 τύποι ενοχλητικών ανθρώπων που θα συναντήσετε στο γυμναστήριο.

Το μοντέλο

Οι 6 ενοχλητικοί τύποι ανθρώπων που θα συναντήσετε στο γυμναστήριο - Εικόνα 1

Φοράει πανάκριβα ακουστικά και μπαίνει μέσα στο γυμναστήριο με απίστευτο τουπέ και στιλ. Φοράει πάντα αμάνικο μπλουζάκι για να επιδεικνύει τα γυμνασμένα του μπράτσα και περνάει την περισσότερη ώρα μπροστά από τον καθρέφτη, σφίγγοντας τους μυς του και βγάζοντας φωτογραφίες μπροστά από τον καθρέφτη. Κάθε τόσο σηκώνει την μπλούζα του, με την δικαιολογία ότι ζεσταίνεται ή ότι θέλει να σκουπίσει με αυτήν τον ιδρώτα του, αλλά στην πραγματικότητα είναι μία αφορμή για να δείξει τους κοιλιακούς του.

Αυτός που φωνάζει

Οι 6 ενοχλητικοί τύποι ανθρώπων που θα συναντήσετε στο γυμναστήριο - Εικόνα 2

Μπορείτε να τον ακούσετε ακόμα και όταν κάνει ζέσταμα. Όχι μόνο βάζει πολλά κιλά για να αποδείξει σε όλους ότι είναι ο πιο δυνατός μέσα στο γυμναστήριο, αλλά κάθε φορά που σηκώνει την μπάρα, βγάζει εξαντλητικούς ήχους, ώστε να γυρίσουν όλοι να τον κοιτάξουν. Όταν δεν σηκώνει βάρη, θα τον βρείτε μέσα στο γυμναστήριο να χτυπάει το shaker με την πρωτεΐνη του και να κοιτάζει τι κάνουν οι υπόλοιποι άντρες.

Η σοσιαλιτέ

Οι 6 ενοχλητικοί τύποι ανθρώπων που θα συναντήσετε στο γυμναστήριο - Εικόνα 3

Είναι πάρα πολύ δημοφιλής στον κύκλο της και αυτό φαίνεται μόλις μπει στο γυμναστήριο. Τα ρούχα της (ναι αυτά του γυμναστηρίου) είναι όλα πανάκριβα και έχει φροντίσει να αγοράσει όλο τον εξοπλισμό, όπως τα ειδικά παπούτσια, σκοινάκι, στρώμα κλπ, από την πρώτη κιόλας μέρα. Στα διαλείμματα ή όσο κάνει διάδρομο κοιτάζει το κινητό της, ενώ ακόμα και κατά τη διάρκεια της προπόνησης όλο και κάποιον θα βρει για να του πει για το καινούριο εστιατόριο που πήγε ή το φοβερό ταξίδι που έκανε.

Η απόλυτα εξοπλισμένη

Οι 6 ενοχλητικοί τύποι ανθρώπων που θα συναντήσετε στο γυμναστήριο - Εικόνα 4

Κουβαλάει μαζί της ειδικό μπουκαλάκι με νερό, μπανάνα για να φάει μετά την προπόνηση και πετσέτα. Γυμνάζεται πάντα μόνη της, μετά τη δουλειά και δίπλα της έχει μαζέψει όλο τον εξοπλισμό του γυμναστηρίου. Εάν ψάχνετε στρώμα, βαράκια, μπάλες ή σκοινάκι, θα το βρείτε κοντά της κι αν την ρωτήσετε αν τα χρειάζεται όλα η απάντηση θα είναι πάντα θετική.

Ο «δάσκαλος»

Οι 6 ενοχλητικοί τύποι ανθρώπων που θα συναντήσετε στο γυμναστήριο - Εικόνα 5

Μπορεί να ήταν κάποτε γυμναστής ή απλά να νομίζει ότι γνωρίζει τα πάντα γύρω από την άσκηση. Σας κοιτάζει από την άλλη άκρη του δωματίου και κάθε τόσο έρχεται κοντά σας για να σας διορθώσει και να σας πει ότι κάτι κάνετε λάθος, ότι πρέπει να βάλετε λιγότερα/ περισσότερα κιλά, ότι δεν αναπνέετε από τη μύτη ή ότι η στάση του σώματός σας δεν είναι αυτή που πρέπει. Για κάποιο λόγο, βέβαια, εκείνος δεν γυμνάζεται σχεδόν ποτέ.

Ο παρατηρητής

Οι 6 ενοχλητικοί τύποι ανθρώπων που θα συναντήσετε στο γυμναστήριο - Εικόνα 6

Μπορεί να νιώσετε το βλέμμα τους πάνω σας και την ανάσα τους σχεδόν στον λαιμό σας. Βρίσκονται στο γυμναστήριο, όχι για να γυμναστούν αλλά για να παρατηρήσουν οποιονδήποτε γυμνάζεται. Θα τους βρείτε δίπλα σας στα αποδυτήρια ή στον διάδρομο που μόλις άδειασε και είναι απέναντί σας και μόλις πάτε να τους κοιτάξετε θα γυρίσουν από την άλλη.

[via]

 

Advertisement