ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ολυμπία Χοψονίδου «Ειλικρινά, μέσα απ’ την καρδιά μου, η πεθερά μου είναι άγιος άνθρωπος και έχω μάθει πάρα πολλά από αυτήν»

Advertisement

Ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου αποτελούν ένα από τα πιο ερωτευμένα και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Το ζευγάρι μετρά 15 χρόνια κοινής πορείας και μαζί έχουν αποκτήσει έξι παιδιά. Κάθε τους εμφάνιση και ιδιαίτερα της Ολυμπίας μαγνητίζει τα βλέμματα ενώ και οι αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποτελούν θέμα συζήτησης.

Η πρώην Σταρ Ελλάς 2006 παρά τις αυξημένες οικογενειακές της υποχρεώσεις είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και πολύ συχνά απαντάει στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων στο Instagram.

Ολυμπία Χοψονίδου «Ειλικρινά, μέσα απ’ την καρδιά μου, η πεθερά μου είναι άγιος άνθρωπος και έχω μάθει πάρα πολλά από αυτήν» - Εικόνα 1

Πρόσφατα, σε ερώτηση που δέχθηκε από ακόλουθό της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ολυμπία Χοψονίδου αποκάλυψε τις άριστες σχέσεις που έχει με την πεθερά της.

Ο Βασίλης Σπανούλης και η πεθερά της Ολυμπίας Χοψονίδου

Ολυμπία Χοψονίδου «Ειλικρινά, μέσα απ’ την καρδιά μου, η πεθερά μου είναι άγιος άνθρωπος και έχω μάθει πάρα πολλά από αυτήν» - Εικόνα 2

Η απάντησή της Ολυμπίας Χοψονίδου για την σχέση της με την πεθερά της

«Ειλικρινά μέσα από την καρδιά μου, η πεθερά μου είναι άγιος άνθρωπος και έχω μάθει πάρα πολλά από αυτήν»

«Ειλικρινά μέσα από την καρδιά μου… η πεθερά μου είναι άγιος άνθρωπος και έχω μάθει πάρα πολλά από αυτήν… Εύχομαι και ελπίζω όταν φτάσω στην ηλικία της (που είναι νέα ακόμη) να έχω την μεγάλη καρδιά όπως εκείνη και το προτέρημα να ζητώ συγγνώμη ακόμη και να μην φταίει μόνο και μόνο για να είναι καλά τα παιδιά της», είχε αποκαλύψει χαρακτηριστικά.

Ολυμπία Χοψονίδου: Δείτε και την ανάρτηση της

Ολυμπία Χοψονίδου «Ειλικρινά, μέσα απ’ την καρδιά μου, η πεθερά μου είναι άγιος άνθρωπος και έχω μάθει πάρα πολλά από αυτήν» - Εικόνα 3

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στη Μύκονο. Αρχικά τα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για φιλία καθότι ο μπασκετμπολίστας ήταν αρραβωνιασμένος με επίσης αθλήτρια που έμενε μόνιμα στην Λάρισα, που όμως εξελίχθηκε αλλιώς.

«Είναι αυτό που λέμε κεραυνοβόλος έρωτας. Γρήγορα κατάλαβα ότι ήμουν τυχερός, γιατί βρήκα μια γυναίκα που με εξιτάρει εσωτερικά και εξωτερικά. Η Ολυμπία είναι ο έρωτας της ζωής μου. Η Ολυμπία είναι το άλλο μου μισό, η γυναίκα που καλύπτει τις αδυναμίες μου, η σύντροφός μου, το πρόσωπο με το οποίο μοιράζομαι όμορφες και άσχημες στιγμές» είχε εξομολογηθεί.

Οι κοινές τους εμφανίσεις άρχισαν να πυκνώνουν, ώσπου το 2009 η Ολυμπία έμεινε έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Τον Δεκέμβριο του 2009, η Ολυμπία Χοψονίδου παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον Βασίλη Σπανούλη και στις 24 Ιουνίου 2011 έγινε ο θρησκευτικός τους γάμος.

Ολυμπία Χοψονίδου «Ειλικρινά, μέσα απ’ την καρδιά μου, η πεθερά μου είναι άγιος άνθρωπος και έχω μάθει πάρα πολλά από αυτήν» - Εικόνα 4

Μπορεί ο μπασκετμπολίστας όταν γνώρισε την πρώην Σταρ Ελλάς, το 2008, να ήταν αρραβωνιασμένος, ωστόσο, ο έρωτας τους ήταν κεραυνοβόλος και διαρκεί ακόμη και σήμερα, 14 χρόνια μετά, ενώ έχουν αποκτήσει έξι παιδιά.

Πηγή

Advertisement