ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Όμορφη πράξη! Γαμπρός και νύφη τάισαν 4.000 πρόσφυγες αντί να κάνουν δεξίωση!

Advertisement

Τι καλύτερο για ένα ζευγάρι από το να ξεκινήσει την κοινή του ζωή με μια ανιδιοτελή πράξη; Δείτε τι έκαναν αυτοί οι νιόπαντροι. Παράδειγμα προς μίμηση.

Ένας πραγματικά διαφορετικός γάμος: Μια νύφη και ένας γαμπρός ξεκίνησαν τον έγγαμο βίο τους με μια πραγματικά γενναιόδωρη πράξη: μοιράστηκαν την ξεχωριστή αυτή ημέρα με 4.000 πρόσφυγες από τη Συρία!

Το ζευγάρι από την Τουρκία, ο Fethullah Üzümcüoglu και η Esra Polat παντρεύτηκαν στην πόλη του Κιλίς, στα σύνορα με τη Συρίας, όπου χιλιάδες πρόσφυγες ζουν σήμερα, αφού διέφυγαν από τον εμφύλιο πόλεμο της χώρας τους. Όμορφη πράξη! Γαμπρός και νύφη τάισαν 4.000 πρόσφυγες αντί να κάνουν δεξίωση! - Εικόνα 1 Και αντί να κάνουν μια μεγαλοπρεπή δεξίωση για λίγους και εκλεκτούς, αποφάσισαν να κάνουν κάτι πολύ πιο ουσιαστικό. Μετέφεραν τρόφιμα με μεγάλα φορτηγά, τα οποία έδωσαν στους Σύρους πρόσφυγες που ζουν εκεί, αλλά δεν έμειναν εκεί.

Ήθελαν να το ζήσουν και έτσι πήγαν στον καταυλισμό όπως ήταν (με το νυφικό και το γαμπριάτικο κοστούμι) και σέρβιραν οι ίδιοι τα γεύματα.

Η ιδέα του διαφορετικού αυτού γαμήλιου πάρτι ανήκει στον πατέρα του γαμπρού Ali Üzümcüoglu και φυσικά η νύφη και ο γαμπρός συμφώνησαν. Όμορφη πράξη! Γαμπρός και νύφη τάισαν 4.000 πρόσφυγες αντί να κάνουν δεξίωση! - Εικόνα 3 «Πίστεψα ότι το να μοιραστούμε ένα πλούσιο δείπνο μόνο με φίλους και συγγενείς θα ήταν μάταιο, γνωρίζοντας ότι υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι που έχουν ανάγκη, οι οποίοι ζουν δίπλα μας» δήλωσε.

Πρόσθεσε ότι ήταν ευτυχής που το ζευγάρι ξεκίνησε την κοινή του ζωή με μια ανιδιοτελή πράξη όπως αυτή.

«Ήταν μια υπέροχη εμπειρία», δήλωσε η νύφη. «Είμαι ευτυχής που είχαμε την ευκαιρία να μοιραστούμε το γεύμα του γάμου μας με ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη».

Το ζευγάρι που χρησιμοποίησε τα χρήματα που δόθηκαν από τις οικογένειές τους ως γαμήλιο δώρο για να φιλοξενήσει τους πρόσφυγες, δήλωσε η φιλανθρωπική οργάνωση «Kimse Yok Mu» η οποία βοηθά στην τροφοδοσία των 4.000 προσφύγων που ζουν στο Kilis, καθώς και εκατομμύρια άλλους που έχουν ανάγκη.

Ο κόσμος τους εύχεται: Όμορφη πράξη! Γαμπρός και νύφη τάισαν 4.000 πρόσφυγες αντί να κάνουν δεξίωση! - Εικόνα 5 Το γεγονός έχει διαδοθεί μέσω social media και όλος ο κόσμος στέλνει τις ευχές του στο νέο ζευγάρι. Δείτε το βίντεο:

 

Advertisement