ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ένα από τα ωραιότερα σκηνικά της φύσης βρίσκεται στη Ζάκυνθο

Advertisement

Η Ζάκυνθος με τις πολλές ομορφιές και τα υπέροχα μέρη, κρύβει και πολλά «μυστικά», που αξίζει κανείς να ανακαλύψει. Και σίγουρα ένα από αυτά, είναι οι εξωτικές γαλάζιες σπηλιές της, που αποτελούν ένα από τα ωραιότερα σκηνικά της φύσης, στον κόσμο.

Κοντά στο ακρωτήρι Σκινάρι, στη βόρεια πλευρά του νησιού, οι Γαλάζιες Σπηλιές συνθέτουν ένα τοπίο άγριας και ταυτόχρονα γαλήνιας ομορφιάς. Τα τραχιά βράχια, από τη μία, τα γαλήνια νερά με το καταγάλανο χρώμα, αλλά και το παράξενο αίσθημα των σπηλαίων από την άλλη, δημιουργούν όλα τα απαραίτητα στοιχεία για μια μοναδική εμπειρία. Η χρωματική πανδαισία δεν περιορίζεται στο λευκό και το μπλε αλλά περιλαμβάνει και τα μοβ και πορτοκαλί κοράλλια μέσα στο νερό.

Οι επισκέπτες μπορούν να φτάσουν στις σπηλιές με τα καραβάκια, που ξεκινούν από διάφορα σημεία του νησιού και κάνουν δρομολόγια προς τη βορειοδυτική Ζάκυνθο και την περιοχή Άσπρος Βράχος. Κάποια από αυτά περνούν μόνο έξω από τις σπηλιές ενώ άλλα μπαίνουν μέσα σε ορισμένους από τους χώρους. Οι διαδοχικοί θάλαμοι οδηγούν στη Μεγάλη και τη Μικρή Σπηλιά, αφήνοντας τον επισκέπτη να απολαύσει τους υπέροχους χρωματισμούς από την αντανάκλαση του νερού αλλά και τη μορφολογία των βράχων.

Ένα από τα ωραιότερα σκηνικά της φύσης βρίσκεται στη Ζάκυνθο - Εικόνα 1

Ένα από τα ωραιότερα σκηνικά της φύσης βρίσκεται στη Ζάκυνθο - Εικόνα 2

Ένα από τα ωραιότερα σκηνικά της φύσης βρίσκεται στη Ζάκυνθο - Εικόνα 3

Ένα από τα ωραιότερα σκηνικά της φύσης βρίσκεται στη Ζάκυνθο - Εικόνα 4

Ένα από τα ωραιότερα σκηνικά της φύσης βρίσκεται στη Ζάκυνθο - Εικόνα 5

Ένα από τα ωραιότερα σκηνικά της φύσης βρίσκεται στη Ζάκυνθο - Εικόνα 6

Ένα από τα ωραιότερα σκηνικά της φύσης βρίσκεται στη Ζάκυνθο - Εικόνα 7

 

Πηγή

Advertisement