ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Όταν ένα αυτιστικό αγόρι γνώρισε ένα κακοποιημένο σκυλί, οι ζωές τους δεν θα ήταν ποτέ πια ίδιες (βίντεο)

Advertisement

Είναι αδύνατον να βρεις τις λέξεις για να περιγράψεις πόσο δύσκολη είναι η ζωή για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες. Κάθε μέρα, μαζί με τους γονείς τους δίνουν και μια καινούργια μάχη που πρέπει να κερδίσουν. Μέχρι να έρθει η επόμενη μεγάλη μάχη, την αμέσως επόμενη μέρα.

Κάπως έτσι ζούσαν και ο Γκραντ με την σύζυγο του Λίντα Χίκεϊ. Καθημερινά έδιναν την δική τους μάχη ώστε να μεγαλώσουν τον Τζόνι, τον αυτιστικό γιο τους, όσο μπορούσαν πιο φυσιολογικά.

Οι δυσκολίες πολλές και αρκετές φορές ανυπέρβλητες. Οι γιατροί είχαν συστήσει στους δυο γονείς ότι θα πρέπει να αγαπούν τον μικρό Τζόνι και να του δείχνουν κάθε λεπτό την αγάπη τους. Έτσι ίσως ο μικρός θα μπορούσε να ζήσει μια καλύτερη ζωή.

Ώσπου κάποια μέρα μπήκε ένα νέο μέλος στην οικογένεια που με την αγάπη του για τον Τζόνι κατάφερε όχι μόνο να βελτιώσει, αλλά να του αλλάξει εντελώς τη ζωή!

Όλα ξεκίνησαν όταν η Λίντα διάβασε την ιστορία της Ζήνα στο διαδίκτυο.

Η Ζήνα βρέθηκε όταν ήταν ακόμη 4 μηνών σε πραγματικά άθλια κατάσταση, με τους κτηνιάτρους να σοκάρονται από την εικόνα της. Αν και της έδιναν αρχικά απειροελάχιστες πιθανότητες να κρατηθεί στη ζωή, η Ζήνα αποδείχθηκε σκληρό καρύδι και με την κατάλληλη θεραπεία κατάφερε σταδιακά ν’ αναρρώσει.

Όταν ένα αυτιστικό αγόρι γνώρισε ένα κακοποιημένο σκυλί, οι ζωές τους δεν θα ήταν ποτέ πια ίδιες - Εικόνα 1

Υπήρξαν χιλιάδες άνθρωποι που θέλησαν να υιοθετήσουν την Ζήνα. Ευτυχώς για τον μικρό Τζόνι η μητέρα του ήταν πιο.. πειστική από τους υπόλοιπους.

Όταν ένα αυτιστικό αγόρι γνώρισε ένα κακοποιημένο σκυλί, οι ζωές τους δεν θα ήταν ποτέ πια ίδιες - Εικόνα 3

«Η παρουσία του κι η αγάπη του αρκούν στον Τζόνι. Είναι όλη μέρα μαζί και πλέον δεν φοβάται να δοκιμάσει καινούρια πράγματα. Είναι ο καλύτερος του φίλος. Ήταν γραφτό οι δυο τους να συναντηθούν» είπε η χαρούμενη μαμά που νιώθει ευγνωμοσύνη για την παρουσία της Ζήνα.

Όταν ένα αυτιστικό αγόρι γνώρισε ένα κακοποιημένο σκυλί, οι ζωές τους δεν θα ήταν ποτέ πια ίδιες - Εικόνα 5

Πρόσφατα η Ζήνα βραβεύθηκε για την προσφορά της ως σκυλί στα παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Δείτε το βίντεο:

 

Πηγή

Advertisement