ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Όταν έμαθαν ότι ο σκύλος τους θα πεθάνει ξεκίνησαν μαζί του μια υπέροχη περιπέτεια!

Advertisement

Όταν ήταν μόλις τριών μηνών, η Λίλι διαγνώστηκε με νεφρική δυσπλασία, μια σοβαρή διαταραχή των νεφρών. Ο κτηνίατρος είπε στους ιδιοκτήτες της, την Κορίν και τον Άλεξ Μάρτιν, ότι θα έπρεπε να σκεφτούν σοβαρά να της κάνουν ευθανασία. Εκείνοι όμως το αρνήθηκαν κατηγορηματικά. Όταν έμαθαν ότι ο σκύλος τους θα πεθάνει ξεκίνησαν μαζί του μια υπέροχη περιπέτεια! - Εικόνα 1 «Η ευθανασία δεν ήταν ποτέ επιλογή για εμάς. Είναι το μωρό μας. Για αυτό αρχίσαμε να καταστρώνουμε ένα σχέδιο», είπε η Κορίν. Όταν έμαθαν ότι ο σκύλος τους θα πεθάνει ξεκίνησαν μαζί του μια υπέροχη περιπέτεια! - Εικόνα 3 Το σχέδιο τους περιλάμβανε τα εξής: Την επίσκεψη σε πιο εξειδικευμένους κτηνιάτρους, την έρευνα της νόσου και τη δημιουργία μιας λίστας με πράγματα που θα βοηθούσαν τη Λίλι να ζήσει το υπόλοιπο της ζωής της στο έπακρο. Πιο ευτυχισμένη! Όταν έμαθαν ότι ο σκύλος τους θα πεθάνει ξεκίνησαν μαζί του μια υπέροχη περιπέτεια! - Εικόνα 5 Και κάπως έτσι η μικρή Λίλι παρέα με τους ιδιοκτήτες της άρχισε να ταξιδεύει.. Όταν έμαθαν ότι ο σκύλος τους θα πεθάνει ξεκίνησαν μαζί του μια υπέροχη περιπέτεια! - Εικόνα 7

Βρέθηκε στη Χαβάη όπου διασκέδασε στην παραλία.. Όταν έμαθαν ότι ο σκύλος τους θα πεθάνει ξεκίνησαν μαζί του μια υπέροχη περιπέτεια! - Εικόνα 9 ..κολύμπησε στον ωκεανό και.. Όταν έμαθαν ότι ο σκύλος τους θα πεθάνει ξεκίνησαν μαζί του μια υπέροχη περιπέτεια! - Εικόνα 11 ..χαλάρωσε κάτω από τον ζεστό ήλιο. Όταν έμαθαν ότι ο σκύλος τους θα πεθάνει ξεκίνησαν μαζί του μια υπέροχη περιπέτεια! - Εικόνα 13 Πήγε ακόμη και βόλτα με σκάφος! Όταν έμαθαν ότι ο σκύλος τους θα πεθάνει ξεκίνησαν μαζί του μια υπέροχη περιπέτεια! - Εικόνα 15 Φυσικά ένα κορίτσι πάντα χρειάζεται ένα δροσιστικό αναψυκτικό! Όταν έμαθαν ότι ο σκύλος τους θα πεθάνει ξεκίνησαν μαζί του μια υπέροχη περιπέτεια! - Εικόνα 17 Οι ιδιοκτήτες της δεν έχουν σκοπό να σταματήσουν τα ταξίδια..

Όταν έμαθαν ότι ο σκύλος τους θα πεθάνει ξεκίνησαν μαζί του μια υπέροχη περιπέτεια! - Εικόνα 19

Θα συνεχίσουν και σε άλλα όμορφα μέρη του κόσμου μας, αφού όμως πρώτα εκπαιδεύσουν τη Λίλι να κάνει κάτι πολύ σημαντικό. Να προσφέρει χαρά σε παιδιά που υποβάλλονται σε χημειοθεραπείες. Όσο τουλάχιστον η Λίλι ζήσει ακόμη. Όταν έμαθαν ότι ο σκύλος τους θα πεθάνει ξεκίνησαν μαζί του μια υπέροχη περιπέτεια! - Εικόνα 21 Κια δεν θα ζήσει πολύ. Οι κτηνίατροι τους είπαν ότι έχει μπροστά της μερικούς μήνες μέχρι ένα χρόνο. Από τότε έχουν περάσει δυο μήνες αλλά η διάθεση της για ζωή δεν έχει μειωθεί καθόλου. Όταν έμαθαν ότι ο σκύλος τους θα πεθάνει ξεκίνησαν μαζί του μια υπέροχη περιπέτεια! - Εικόνα 23 Σύμφωνα με την Κορίν είναι ευδιάθετη, τρώει καλά και είναι πάντα πολύ χαρούμενη. Όταν έμαθαν ότι ο σκύλος τους θα πεθάνει ξεκίνησαν μαζί του μια υπέροχη περιπέτεια! - Εικόνα 25 Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες παραμένει ένα ευτυχισμένο κορίτσι που λατρεύει τα κύματα και την αίσθηση του άνεμου στα μαλλιά της.

Πηγή

Advertisement