ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Όταν έμαθε ότι έχει καρκίνο ταξίδεψε στα 7 θαύματα του κόσμου σε 13 ημέρες!

Advertisement

12 χώρες – 15 πτήσεις – 28.211 συνολικά μίλια – 5 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία – 1 φωτογραφική μηχανή με ένα τρίποδο – 7 θαύματα – 13 ημέρες.

Η Μέγκαν Σάλλιβαν έπεσε από ύψος 15 μέτρων, την χτύπησε αυτοκίνητο και λίγες μέρες μετά οι γιατροί της είπαν ότι έχει καρκίνο του δέρματος. Όλα αυτά σε ένα μήνα.

Όταν έμαθε ότι έχει καρκίνο ταξίδεψε στα 7 θαύματα του κόσμου σε 13 ημέρες! - Εικόνα 1

Δυο εβδομάδες μετά αποφάσισε να επισκεφτεί τα 7 Θαύματα του Κόσμου σε 13 ημέρες. Μια νέα προοπτική στη ζωή: να ζήσει περισσότερο το τώρα.

 

Ημέρα 1: Τσίτσεν Ίτζα Όταν έμαθε ότι έχει καρκίνο ταξίδεψε στα 7 θαύματα του κόσμου σε 13 ημέρες! - Εικόνα 3

Όλα ξεκίνησαν στο Yosemite Valley. Έκανε ορειβασία σε ύψος 609 μέτρων όταν έχασε την ισορροπία της και το.. κακό δεν άργησε να γίνει. Μια τρομακτική πτώση από ύψος 15 μέτρων.

Ήταν το πρώτο καμπανάκι. Μετά από αυτό το περιστατικό άρχισε να αμφισβητεί τα πάντα. Από το ποια είναι, μέχρι το τί θέλει πραγματικά από τη ζωή της. Από το τι είναι αυτό που θέλει να αποδείξει στον εαυτό της μέχρι το γιατί έχει την ανάγκη να αποδεικνύει πάντα κάτι στους άλλους.

 

Ημέρα 2: Μάτσου Πίτσου Όταν έμαθε ότι έχει καρκίνο ταξίδεψε στα 7 θαύματα του κόσμου σε 13 ημέρες! - Εικόνα 5

Σαν σκηνή από ταινία … Μια εβδομάδα αργότερα, χτυπήθηκε από αυτοκίνητο, ενώ οδηγούσε τη Βέσπα της. Λίγες μέρες μετά, διαγνώστηκε με καρκίνο του δέρματος κατά τη διάρκεια ενός ιατρικού ελέγχου ρουτίνας. Μέσα σε περίπου τρεις εβδομάδες, έζησε τα πάντα.

 

Ημέρα 4: Άγαλμα του Χριστού Λυτρωτή

Όταν έμαθε ότι έχει καρκίνο ταξίδεψε στα 7 θαύματα του κόσμου σε 13 ημέρες! - Εικόνα 7 Οι φίλοι της και η οικογένειά της χαριτολογώντας της πρότειναν να αγοράσει μια τεράστια φούσκα για να ζήσει στο εσωτερικό της προστατευμένη. Αλλά όταν συνειδητοποίησε το αντίκτυπο που θα είχε κάτι τέτοιο στην προσωπική της ζωή, αποφάσισε να κάνει κάτι καλύτερο: Να επιζήσει.

 

Ημέρα 6: Κολοσσαίο Όταν έμαθε ότι έχει καρκίνο ταξίδεψε στα 7 θαύματα του κόσμου σε 13 ημέρες! - Εικόνα 9

Στη διάρκεια της ζωής της, υποστηρίζει ότι έμαθε περισσότερα από τις τραγωδίες της και λιγότερα από τις χαρές της. Μετά την απώλεια έρχεται η ριζική αλλαγή. Έρχεται η λαχτάρα για κάτι καινούργιο.

 

Ημέρα 8: Πέτρα Όταν έμαθε ότι έχει καρκίνο ταξίδεψε στα 7 θαύματα του κόσμου σε 13 ημέρες! - Εικόνα 11

Μετά το χειρότερο μήνα της ζωής της, άρχισε να επανεξετάζει τον τρόπο ζωής της. Τότε συνειδητοποίησε ότι το μοναδικό πράγμα που την σταματούσε από το να απολαύσει τη ζωή ήταν.. η ίδια.

 

Ημέρα 11: Ταζ Μαχάλ Όταν έμαθε ότι έχει καρκίνο ταξίδεψε στα 7 θαύματα του κόσμου σε 13 ημέρες! - Εικόνα 13

Πάντα έλεγε ότι «δεν υπάρχει αρκετός χρόνος ή χρήματα», αλλά αυτό ήταν απλά δικαιολογία. Στην πραγματικότητα αυτό που την τρόμαζε ήταν η αποτυχία. Έπρεπε να σταματήσει να σκέφτεται ότι οι στόχοι της ήταν αδύνατο να επιτευχθούν και να αρχίσει να σκέφτεται ότι έχει τη δύναμη να αποφασίσει η ίδια πως θα ζήσει τη ζωή της.

 

Ημέρα 12: Σινικό Τείχος της Κίνας Όταν έμαθε ότι έχει καρκίνο ταξίδεψε στα 7 θαύματα του κόσμου σε 13 ημέρες! - Εικόνα 15

Τα μοναδικό πράγμα που μετανιώνει στη ζωή της είναι που δεν τόλμησε και έτσι έχασε ευκαιρίες. Φέτος όμως την ευκαιρία που της δόθηκε δεν την πέταξε και έτσι έζησε την μεγαλύτερη περιπέτεια: Έζησε τη ζωή της.

7 θαύματα σε 13 μέρες.. Δείτε το βίντεο:

Πηγή

Advertisement