ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Το παιχνίδι που σκαρφίστηκαν αυτά τα αγόρια είναι η απόδειξη της τεράστιας διαφορά με τα κορίτσια

Advertisement

Το Διαδίκτυο αυτές τις μέρες κυριαρχείται από οπτικό περιεχόμενο. Από αστείες εικόνες έως διασκεδαστικά βίντεο, αυτός ο τύπος μέσων είναι εύκολος να καταναλωθεί, δεν απαιτεί μεγάλη προσπάθεια και κάποιος μπορεί να περιηγείται για ώρες σε ατελείωτο περιεχόμενο. Έτσι, δεν είναι περίεργο που τα βίντεο είναι συχνά ο τύπος αρχείων που γίνονται viral.

Σήμερα, δύο μικρά παιδιά που χτυπάνε ο ένας τον άλλον πάνω στο παιχνίδι στο πρόσωπο με ένα καπάκι κάδου απορριμάτων. Το Διαδίκτυο είναι αρκετά υπέροχο, έτσι δεν είναι;

Το τελευταίο viral βίντεο περιλαμβάνει 2 αγόρια που χτυπούν πάνω στο παιχνίδι ο ένας τον άλλον με ένα καπάκι από κάδο απορριμμάτων.

Το παιχνίδι που σκαρφίστηκαν αυτά τα αγόρια είναι η απόδειξη της τεράστιας διαφορά με τα κορίτσια - Εικόνα 1

Το παιχνίδι που σκαρφίστηκαν αυτά τα αγόρια είναι η απόδειξη της τεράστιας διαφορά με τα κορίτσια - Εικόνα 2

Αυτό το viral βίντεο δείχνει δύο αγόρια με πορτοκαλί και πράσινο μπλουζάκι που παίζουν γύρω από ένα δοχείο απορριμμάτων και χτυπάνε εναλλάξ ο ένας τον άλλον στο πρόσωπο με το καπάκι πολλές φορές. Αν και το βίντεο μπορεί να φαίνεται βίαιο με την πρώτη ματιά, κάθε φορά που ένα από τα αγόρια κάνει ένα χτύπημα στο πρόσωπο, και οι δύο σκάνε στα γέλια. Μάλιστα ανταγωνίζονται για το ποιος θα είναι αυτός που θα πατήσει το πεντάλ για να ξεκινήσει το χτύπημα.

Το παιχνίδι που σκαρφίστηκαν αυτά τα αγόρια είναι η απόδειξη της τεράστιας διαφορά με τα κορίτσια - Εικόνα 3

Το παιχνίδι που σκαρφίστηκαν αυτά τα αγόρια είναι η απόδειξη της τεράστιας διαφορά με τα κορίτσια - Εικόνα 4

Οι χρήστες μοιράστηκαν αυτό το βίντεο σε όλο το διαδίκτυο, αλλά οι καλύτερες ατάκες έπεσαν στο Twitter όπου οι χρήστες αποφάσισαν να κάνουν meme τις πράξεις των αγοριών. Μια από τις λεζάντες έγραφεQ “γι ‘αυτό οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άνδρες” μαζί με ένα emoji γέλιου. Λοιπόν, έχουν ένα δίκιο, έτσι δεν είναι;

Το παιχνίδι που σκαρφίστηκαν αυτά τα αγόρια είναι η απόδειξη της τεράστιας διαφορά με τα κορίτσια - Εικόνα 5

Το παιχνίδι που σκαρφίστηκαν αυτά τα αγόρια είναι η απόδειξη της τεράστιας διαφορά με τα κορίτσια - Εικόνα 6

Δείτε το viral βίντεο παρακάτω:

 

Advertisement