ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Πάνος Νάτσης: Η επιθυμία της οικογένειας και της συντρόφου του για την κηδεία του αδικοχαμένου ηθοποιού

Advertisement

Σε ηλικία μόλις 31 ετών έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Πάνος Νάτσης σκορπίζοντας θλίψη και αφόρητο πόνο στην οικογένειά του.

Ο Πρόεδρος του Σωματείου Ηθοποιών αναφερόμενος στην κηδεία του αδικοχαμένου Πάνου Νάτση έκανε μία ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα.

Με μια ανάρτηση στο facebook και στο Instagram o Σπύρος Μπιμπίλας ενημέρωσε για την επιθυμία που έχει η οικογένεια του Πάνου Νάτση μαζί με την σύντροφό του για την κηδεία του αδικοχαμένου ηθοποιού.

Οι δικοί του άνθρωποι επιθυμούν αντί στεφάνων, να υπάρξει οικονομική ενίσχυση σε μη κερδοσκοπική εταιρεία για τις κακοποιημένες γυναίκες.

«Στην μνήμη του αγαπημένου μας φίλου που έφυγε τόσο ξαφνικά και τραγικά από κοντά μας η οικογένεια του και η σύντροφός του, αποφάσισαν να ζητήσουν από όλους εμάς αντί στεφάνων να ενισχυθεί η Διεθνής υποστήριξη γυναικών (που αφορά στις κακοποιήσεις γυναικών) WOMEN IN NEED, αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, με έδρα στην Βουλα, Υγείας 33 ΤΚ 16673 ΑΦΜ998732508 κ τηλ. 2108996636. Έτσι θα στείλουμε την θετική μας ενέργεια στον πολύτιμο φίλο μας που χάθηκε και που ήταν ένας υπερευαισθητος άνθρωπος με αξίες», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πότε και πού θα κηδευτεί ο Πάνος Νάτσης.

Δείτε την ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα

 

Πηγή

Advertisement