ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Παντρεύτηκε στα κρυφά ο Μάριος Αθανασίου: Ο γάμος στην Πύλο σε κλειστό κύκλο

Advertisement

Ο Μάριος Αθανασίου αποκάλυψε ότι παντρεύτηκε πριν από λίγες μέρες χωρίς να το αντιληφθεί κανείς.

Με αφορμή τη νέα σειρά του Alpha στην οποία και θα πρωταγωνιστήσει, ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο ΕΓΩ και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι παντρεύτηκε την επί δέκα χρόνια σύντροφό του, Μάρθα.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου στο πλαίσιο της συνέντευξης, ο Μάριος Αθανασίου έκανε έναν αιφνιδιασμό αποκαλύπτοντας ότι όχι μόνο δεν είναι αρνητικός στον γάμο αλλά παντρεύτηκε την αγαπημένη του πριν από μία εβδομάδα στην Πύλο.

Εξακολουθείτε να είστε αρνητικός στο ενδεχόμενο ενός γάμου;

“Με την Μάρθα παντρευτήκαμε πριν περίπου μία εβδομάδα στην Πύλο, με ελάχιστους καλεσμένους. Ήταν μόνο καλοί φίλοι και οικογένεια. Ήταν πολιτικός γάμος. Δεν είμαι αρνητικός στον γάμο, είμαι κατά του θρησκευτικού γάμου. Ήθελα να αποφύγω την διαδικασία του μυστηρίου.” αποκάλυψε ο Μάριος Αθανασίου.

Πως λάβατε την απόφαση να κάνετε αυτό το βήμα;

Δεν αλλάζει κάτι στη ζωή μας. Όταν είσαι 10 χρόνια σύντροφος με έναν άνθρωπο κι έχετε αποκτήσει δύο παιδιά μαζί, είναι σαν να υπάρχει γάμος. Δεν σε διαφοροποιεί ο τίτλος.

Ποια είναι η Μάρθα Αλεξοπούλου
Ο Μάριος Αθανασίου και η φωτογράφος Μάρθα Αλεξοπούλου είναι μαζί εδώ και δέκα χρόνια. Οι ίδιοι δεν κάνουν δημόσιες εμφανίσεις, και διατηρούν χαμηλούς τόνους, ενώ δεν επιδιώκουν την έκθεση της προσωπικής τους ζωής.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο κόρες.

Advertisement