ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Πατέρας δώρισε το νεφρό του στον 4χρονο γιο του και του χάρισε μια νέα υγιή, δεύτερη ζωή

Advertisement

Πατέρας ηλικίας 29 χρονών έσωσε τη ζωή του 4χρονου γιου του, Oliver δωρίζοντας το νεφρό του και πλέον μπορεί να ζήσει κανονικά όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας του.

Συγκεκριμένα όλα ξεκίνησαν όταν ο μικρός Oliver διεγνώσθη με νεφρική ανεπάρκεια λίγες μέρες μετά τη γέννησή του και έχει περάσει το περισσότερο μέρος της μέχρι τώρα ζωής του στα νοσοκομεία.

Πατέρας δώρισε το νεφρό του στον 4χρονο γιο του και του χάρισε μια νέα υγιή, δεύτερη ζωή - Εικόνα 1

Ο 29χρονος μπαμπάς του, όμως, θέλοντας να σώσει τον γιο του και να του προσφέρει μια κανονική ζωή, πήρε την απόφαση να του δωρίσει το ένα του νεφρό. Ευτυχώς ήταν συμβατός δότης και, παρά τις καθυστερήσεις λόγω της πανδημίας, η μεταμόσχευση έγινε με επιτυχία πριν από λίγο καιρό.

«Η επέμβαση πήγε καλά. Είμαι πολύ χαρούμενος που πήρα αυτή την απόφαση. Έδωσα στον Oliver το δώρο της ζωής και με βλέπει σαν σούπερ ήρωα! Στην αρχή είχαμε άγχος για το αν θα πετύχει η μεταμόσχευση αλλά ευτυχώς όλα πήγαν κατ’ ευχή» δήλωσε χαρακτηριστικά ο 29χρονος μπαμπάς και πρόσθεσε:

Πατέρας δώρισε το νεφρό του στον 4χρονο γιο του και του χάρισε μια νέα υγιή, δεύτερη ζωή - Εικόνα 2

«Ήταν πολύ δύσκολο να εξηγήσεις σε ένα μικρό παιδί γιατί δεν μπορεί να κάνει ό,τι και τα άλλα παιδάκια… Η θλίψη και η απογοήτευση στα μάτια του μας έκανε να κλαίμε κάθε βράδυ κρυφά». Πλέον ο 4χρονος Oliver χάρη στον μπαμπά του μπορεί να ζήσει και να κάνει δραστηριότητες όπως όλα τα παιδιά στην ηλικία του.

Πατέρας δώρισε το νεφρό του στον 4χρονο γιο του και του χάρισε μια νέα υγιή, δεύτερη ζωή - Εικόνα 3

 

Advertisement